search

Elemis
Dynamic Resurfacing Night Cream

Elemis Dynamic Resurfacing Night Cream
1 339 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
En mjukgörande nattkräm som verkar för att boosta hudens egen förnyelse-cykel och reducera ålderstecken i huden som fina linjer och rynkor. Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Elemis Dynamic Resurfacing Night Cream

En mjukgörande nattkräm som verkar för att boosta hudens egen förnyelse-cykel och reducera ålderstecken i huden som fina linjer och rynkor.

Elemis Dynamic Resurfacing Night Cream är formulerad med en patenterad trippelenzymteknologi som verkar som en katalysator i förnyelseprocessen i hudens övre lager. Ett lipidkomplex i kombination med antioxidantrikt risskal och glasört hjälper till att återställa hudens klarhet, och för att stärka den efter en dag av miljömässig stress och föroreningar. Vit tryffel och aminosyror hjälper samtidigt till att reducera irritation och och stödja hudens egen mikroflora. Vakna med återfuktad, stärkt och slät hy med ungdomlig lyster!

Innehåll: 50 ml

Dynamic Resurfacing

Elemis Dynamic Resurfacing Facial Wash är en del av anti-ageserien Dynamic Resurfacing från Elemis - en enszymbaserad hudvårdsserie som verkar för att boosta hudens egen exfolieringscykel och avslöja fräschare, klarare och jämnare hy!

Användning

Applicera på rengjord hy varje kväll innan sänggående. Fördela en liten mängd mellan handflatorna och värm upp innan du applicerar krämen i ansiktet och på halsen och dekolletaget.

Huvudingredienser
  • Vit Tryffel - hjälper till att reducera irritation och stärka hudens egen mikroflora.
  • AHA-syror - en unik synergi av AHA-syror som skonsamt exfolierar huden.
  • Glasört - med irritationsreducerande och antiinflammatoriska egenskaper, och hjälper även till att ge huden näring och behålla fukt.

Syraskola!

Vill du lära dig ännu mer om syror i hudvård? Välkommen att läsa mer på vår blogg! Här kan du både hitta allmän information om olika syror samt vilken syra som passar bäst till vilken hudtyp.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller