search

Elemis
Life Elixirs Calm Bath & Shower Oil

Elemis Calm Bath & Shower Elixir
745 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
När pressen i vardagslivet tar över är det dags att ta kontrollen. Skapa en oas av lugn och en fristad för sinnet med ljuvliga Life Elixirs Calm Bath & Shower Oil från Elemis. Bemöt dagen i det tempo du väljer, inte i den hastighet som omvärlden … Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Elemis Life Elixirs Calm Bath & Shower Oil

När pressen i vardagslivet tar över är det dags att ta kontrollen. Skapa en oas av lugn och en fristad för sinnet med ljuvliga Life Elixirs Calm Bath & Shower Oil från Elemis. Bemöt dagen i det tempo du väljer, inte i den hastighet som omvärlden förväntar sig. Ta dig själv tillbaka till det lugnande och hypnotiska ögonblicket av förföriska aromaterapeutiska kompositioner. Rosenträ väcker dina sinnen. Salvia skapar lugn och lavendel för avkoppling. Lugna sinnet och låt tystnaden komma in.

Life Elixirs Calm Bath & Shower Oil har tagits fram av experter, formulerad med ett unikt komplex av 4 huvudoljor bestående utav bacuri, amarant, sötmandel och vallmofrö. Dessa är blandade med upp till 19 eteriska oljor för maximal hudhälsa. Komplexet innehåller inte någon extra hög koncentration av någon specifik olja, dock rekommenderar Elemis inte denna olja om man är gravid, detta som försiktighetsåtgärd.

  • Doft av rosenträ, salvia och lavendel
  • Avkopplande
  • Aromaterapeutisk

Innehåll: 100 ml

Användning

Tillsätt 3 fulla kapsyler under rinnande vatten, eller applicera direkt på huden under duschen.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller