search

Elemis
Pro-Collagen Marine Cream

Elemis Pro-Collagen Marine Cream
1 265 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
En anti-ageverkande dagkräm som verkar för att reducera synligheten av fina linjer och rynkor genom att återfukta och boosta hudens fasthet och ton. Elemis Pro-Collagen Marine Cream är formulerad med potent Padina Pavonica som verkar för att återfukt… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Elemis Pro-Collagen Marine Cream

En anti-ageverkande dagkräm som verkar för att reducera synligheten av fina linjer och rynkor genom att återfukta och boosta hudens fasthet och ton. Elemis Pro-Collagen Marine Cream är formulerad med potent Padina Pavonica som verkar för att återfukta och hjälpa huden att behålla vatten, boosta hudens följsamhet, fasthet och elasticitet, samtidigt som antioxidantrik gingo biloba tillsammans med ros - och mimosaextrakt skyddar huden mot fria radikaler.

Pro-Collagen

En anti-ageverkande serie från Elemis formulerad med marina växtextrakt rika på pro-kollagen för att släta ut och plumpa hudstrukturen, och reducera synligheten och uppkomsten av fina linjer och rynkor.

Innehåll: 50 ml

Användning

Använd varje morgon. Applicera och värm en liten mängd kräm i händerna och smörj försiktigt över ansiktet, halsen och dekolletaget.

Huvudingredienser
  • Rose - med dokumenterat närande och avslappnande egenskaper.
  • Mimosa - med antiinflammatoriska, balanserande och uppstramande egenskaper.
  • Padina Pavonica - algae från medelhavet med bevisade anti-aging effekter som återfuktar och boostar fasthet och elasticitet i huden
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Elemis Pro-Collagen Marine Cream

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller