search

Elemis
Pro-Radiance Illuminating Eye Balm

Elemis Pro-Radiance Illuminating Eye Balm
559 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
En lystergivande, återfuktande ögonbalm som genast piggar upp trötta ögon. Lugnande kamomill och arnika blandas med papegojblomma och ljusreflekterande pulver för att reducera uppkomsten av mörka ringar. Aprikosolja rik på omega-fettsyror ger näring … Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Elemis Pro-Radiance Illuminating Eye Balm

En lystergivande, återfuktande ögonbalm som genast piggar upp trötta ögon. Lugnande kamomill och arnika blandas med papegojblomma och ljusreflekterande pulver för att reducera uppkomsten av mörka ringar. Aprikosolja rik på omega-fettsyror ger näring åt den känsliga huden runt ögonen. Den kylande applikatorn gör det enkelt att applicera produkten både ovanpå och under din make-up.

Innehåll: 10 ml

Användning

Applicera varje morgon på rengjord hud. Kan återappliceras under dagen ovanpå make-up för en uppfräschning. Undvik direktkontakt med ögonen.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Elemis Pro-Radiance Illuminating Eye Balm

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Underbar!
2017-05-17 av: Jenny (ålder: 35-44)
Verkligen en superbra produkt att ha över serum men under t ex en concealer. Ibland tycker jag att det blir så ljust och fint kring ögonen av enbart den här att en concealer inte behövs. Känns verkligen som ett balsam för ögonpartiet.
Rekommenderas till: Alla åldrar, om man känner sig glåmig etc. Kanske främs från 35+