search

Elemis
Targeted Toning Body Moisturiser

Elemis Targeted Toning Body Moisturiser
775 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Elemis Targeted Toning Body Moisturiser är en aktiv kroppskräm speciellt framtagen för att reducera utseendet av celluliter i kombination med daglig massage. Krämen har kraften från nigarisalt och rödalg (Jania Rubens) för att förebygga uppkomsten av… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Elemis Targeted Toning Body Moisturiser

Elemis Targeted Toning Body Moisturiser är en aktiv kroppskräm speciellt framtagen för att reducera utseendet av celluliter i kombination med daglig massage. Krämen har kraften från nigarisalt och rödalg (Jania Rubens) för att förebygga uppkomsten av ojämnheter och främja en finare, jämnare hud.

Den unika texturen förvandlas från en rik kräm till en delikat olja vid massage, vilket främjar massagen på ojämna cellulitområden. Huden stärks, blir spänstigare och kan vid regelbunden och korrekt användning även bidra till ett synligt fastare och jämnare resultat.

Innehåll: 200 ml

Användning

Applicera Targeted Toning Body Moisturiser morgon och kväll på cellulitutsatta områden, exempelvis lår, mage och överarmar. För bästa resultat, applicera med rekommenderad massageteknik.

Steg 1 - Massage Applicera produkt med händer och fingertoppar i stora cirkulerande rörelser. Krämen kommer att omvandlas till olja när den värms upp, vilket underlättar massagen. Applicera på cellulitbenägna områden som till exempel lår, mage och överarmar (Ej för användning i ansiktet).

Steg 2 - Nypning Stimulera cirkulationen genom att "nypa" huden mellan fingrar och tummar. Cirkulera över det berörda området.

Steg 3 - Klappa Stimulera dräneringen genom att med fasta kupade händer klappa över det berörda området.

Steg 4 - Knåda Klappa försiktigt på det utsatta område med slutna nävar, med hjälp av den platta delen på de knutna händerna, cirkulera över det berörda område.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller