Elemis
Time For Men Pro-Collagen Marine Cream

Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : 30 ml
Beskrivning

Formulerad specifikt för män är Pro-Collagen Marine Cream en anti-age-kräm för omedelbar återfuktning, och som verkar för att reducera synligheten av linjer och rynkor i ansiktet. Berikad med unika medelhavsalgen Padina Pavonica tillsammans med antioxaidantrika Ginkgo Biloba och avslappnande Abyssine som tillsammans verkar för att förbättra fuktnivån i huden, samt hudens smidighet, fasthet och elasticitet. Lämnar huden med en ungdomlig och uppfräschad känsla, samt fri från glans. Perfekt att använda efter rakning.

Huvudingredienser
  • Ginkgo Biloba - Rik på antioxidanter och hjälper till att skydda huden mot vardaglig stress. Har anti-age-egenskaper så som uppstramande och tonande.

  • Padina Pavonica - En enastående anti-age-komponent som stimulerar glykosaminoglykanerna (GAGs), vilka ansvarar för hudens återfuktning, fasthet samt elasticitet.

  • Abyssine - En "överlevnadsmolekyl" som trivs under extrema förhållanden då den härstammar från de djupaste haven.

Innehåll: 30 ml

Användning

Applicera dagligen på rengjord hud, både morgon och kväll.

*Oberoende klinisk studie från 2014

Artikelnummer: 66824

Upptäck mer som Time For Men Pro-Collagen Marine Cream

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.