Elemis
White Flowers Eye & Lip Make-Up Romover

(1 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : Bi-Phase Eye Make-Up Remover, Advanced Skincare, 125 ml
Beskrivning

Elemis White Flowers Eye & Lip Make Up Remover

De känsligaste hudpartierna i ansiktet är ögon och läppar. De är också ofta de områden som får den mest svårborttagna makeupen, och då passar White Flowers Eye & Lip Make Up Remover in perfekt. En mild, två-fasig remover som även tar bort den mest vattenfasta mascaran och kyssäkta läppstiftet. Formulan är berikad med vitt pionextrakt som verkar återfuktande, vitt te för en svalkande och rogivande effekt samt vitamin B5 somvefrkar för att ge näring till- och stärka dina fransar.

  • Skonsam makeup-borttagning för ögon & läppar

  • Svalkande känsla

  • Oftalmologiskt testad

  • Passar även linsbärare & för känslig hud

Innehåll: 125 ml

Huvudingredienser
  • Vitt Te - Ett ämne rikt på antioxidanter vilka hjälper till att skydda huden mot yttre påfrestningar så som förorening och UV-strålning. Ger en svalkande känsla på huden och runt ögonen.

  • Vit Pion - Har en återfuktande, vårdande effekt på trött och irriterad hud.

  • Vitamin B5 - Ger näring och vårdar fransarna.

Användning

Skaka flaskan ordentligt innan användning så att de två faserna blandar sig. Applicera på fuktig bomullspad och torka varsamt bort ögon- och läppmakeupen.

Artikelnummer: 35554

Upptäck mer som White Flowers Eye & Lip Make-Up Romover

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt