search

eleven
Christmas Calendar 2017 (Värde: 5000 SEK)

eleven Christmas Calendar 2017 (Värde: 5000 SEK)
eleven Christmas Calendar 2017 (Värde: 5000 SEK)eleven Christmas Calendar 2017 (Värde: 5000 SEK)
Tipsa en vän
(6/11-17) Observera att varumärkena på baksidan representerar ett urval av de märken vi säljer, och inte innehållet i kalendern. Av de varumärken som finns på baksidan så är det dock endast Clinique och Estée Lauder som inte finns med i kalendern, dä… Läs mer här

eleven Christmas Calendar 2017 (Värde: 5000 SEK)

(6/11-17) Observera att varumärkena på baksidan representerar ett urval av de märken vi säljer, och inte innehållet i kalendern. Av de varumärken som finns på baksidan så är det dock endast Clinique och Estée Lauder som inte finns med i kalendern, däremot hittar du märken som Swiss Clinic, YSL, bareMinerals och många fler. Har du några funderingar, kontakta vår kundservice. God Jul!

Du vet hur alla pratar om hur Julen handlar om att ge? De kan ha rätt, men kan du också ibland, i hemlighet, sakna känslan från när du var barn och var så exalterad att du knappt kunde sova kvällen innan Julafton för allt du kunde tänka på var "Jag undrar vad jultomten kommer överraska mig med"? Vi saknar den känslan också och det är därför vi har skapat elevens alldeles egna julkalender i år - en MASSIV julkalender fylld med fantastiska överraskningar! Vi själva blev t.o.m överraskade när vi insåg hur stor denna julkalender faktiskt blev.

eleven Christmas Calendar 2017 har 25 luckor (vi vill ju alltid ge mer än vad som förväntas) fyllda med spännande och lyxiga skönhetsprodukter från några av våra favoritvarumärken. Grejen är, att vi ville inte bara ge dig små överraskningar - vi ville fylla hela din December med så fantastiska gåvor att du knappt kan bärga dig för att öppna nästa dags lucka! (Försök att kontrollera din spänning, det blir så mycket roligare om man öppnar en lucka per dag!)

VÄRDE 5000 SEK!

Som resultat så är vår julkalender värd hela 5000 SEK! Ja du läste rätt, 5000 sek. Galet bra, eller hur?

STORLEK:

Stängd julkalender bredd 70 cm x djup 15 cm x höjd 45,5 cm / Öppnad julkalender bredd 140 cm x djup 15 cm x höjd 45,5 cm. Vikt: ca 4,2kg

Observera att om du endast beställer denna julkalender så kommer du inte att kunna få med några prover.

Observera att rabattkoder & kampanjer inte fungerar på denna produkt.

Varumärken du kan hitta i vår julkalender är:

Lancôme, Sigma Beauty, Clarins, Sensai, Yves Saint Laurent, Biotherm, OPI, Elizabeth Arden PRO, Swiss Clinic, Decléor, Elemis, Babor, Akademikliniken Skincare, Mario Badescu, Efva Attling, Kérastase, Balmain, Skin79, bareMinerals, GUCCI, Sigma Beauty, Filorga Laboratoires Paris, eleven, Elemis och Elizabeth Arden.

Denna julkalender innehåller 7 st i originalstorlek, 7 st travel-size-produkter och 11 st lyxprover.

Vi känner ju självklart att vår julkalender är den bästa någonsin, men om du inte tror oss så är ditt enda alternativ att köpa den och se om du tycker samma sak. Vi har en stark känsla av att du inte kommer att bli besviken.

#elevenbeauty

PS. Kära tomten, fyll Instagram med bilder taggade med #elevenBeauty så vi kan se och hur vår julkalender skapar glädje hos våra kunder.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

eleven Christmas Calendar 2017 (Värde: 5000 SEK)

Medelbetyg (2.5): 2,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
1/5Sämst
2017-11-19 av: Besviken
Eftersom jag inte kunde hålla mig så öppnande jag den i förskott!
Blev enormt besviken den här kalendern ska ha ett värde på 5000kr, hahah det är ju ett skämt!
Det innebär att varje låda ska ha ett värde på 200kr å jag vet inte om ja tycker att gratis prover dom får in kan räkans som en produkt för 200kr?
Inte ens en full stor produkt som va nå annat än skit, känns som dom har slängt ner allt som som inte säljs på sidan i den här kalendern!
å jag vill inte avslöja allt men va fan vem behöver typ 7 ansiktsmasker?
Visst kan de vara skönt å göra nån enstaka gång men herregud visst finns de lite bättre fantasi än så?

Ska testa sälja den så kanske man kan få en liten slant å lägga pengarna på något vettigt istället?
Rekommenderas till: Ingen
8 av 9 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
2/5Besviken
2017-12-12 av: Natali Ö
Fattar inte riktigt hur en reklampåse kan vara ett lyxprov eller travelsize eller den kanske räknas in som en full size? Är besviken, trodde verkligen att det skulle vara större produkter. Skriver som en innan, hur kan en liten prov på ögonkräm vara värd 200kr? Skittråkigt faktiskt !!!! ?
2 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
2/5Inte så fantastisk
2017-12-04 av: Susanna (ålder: 25-34)
Jag blev inte imponerad av denna kalender, visst är det bra märken men produkterna var rätt små. Jag fick inte känslan att denna är värd 5000 kr utan snarare att man fick det man betalade för.
Jag förstod inte heller vilka 7 produkter som var i originalstorlek utan jag fick mejla och fråga. Riktigt tråkigt att ni räknade med en tygväska och ansiktsmask (Skin 79) som produkter i originalstorlek. Jag tycker att denna kalender innehåller max 3 produkter i originalstorlek. Armbandet (bra märke) man fick kändes inte så kvinnlig men den kanske inte faller mig i smaken. Lite tråkigt också att den innehöll så många ansiktsmasker och produkter för mogen hy (min mamma var dock väldigt nöjd)
Förpackningen var däremot väldigt lyxig och stor.
Produkterna i kalendern var egentligen bra. Det finns flera produkter som jag har spanat på men har inte känt att jag vill lägga ut flera hundra lappar för en produkt jag har aldrig provat tidigare och kanske inte gillar, på det sättet gillar jag kalendern eftersom det är välkända märken med produkter man har hör talas om. Det som gör hela kalender till en besvikelse är hur ni har målat upp bilden av den, att den är så enorm, tung, fantastik och dyr. Ni höjer verkligen förväntningarna när ni säger så. Det är även missvisande att skriva att det är 7 produkter i originalstorlek när 2 av de är accessoarer, skriv istället är ?5 produkter i originalstorlek + 2 överraskningar?.
Om ni gör en kalender nästa så kommer jag inte att köpa den om ni inte visar produkterna innan. Jag hade inte köpt denna julkalender om ni hade visat produkterna innan. Jag delade denna kalender med min mor och hon tyckte likadant att den innehöll bra produkter men eftersom de var rätt små så kändes kalender lite dyr.
Rekommenderas till: 35+
2 av 3 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
1/5Usch
2017-12-15 av: Cecilia Ingrid P (ålder: 25-34)
Extremt besviken, nästan allt va prover och värdet stämmer inte överens med vad eleven sa. De mesta va test produkter och värdet hade varit uselt im inte den sista lådan hade varit så dyr. Skrattretande
Rekommenderas till: Ingen
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
1/5Otroligt besviken
2017-12-14 av: linnea e
Håller helt med förra recensionen.
Nu har jag kommit till lucka 14 och eftersom Eleven skrutit om att värdet är HELA 5000 kronor! Så har jag skrivit ner värdet hittills. Med generösa mått har jag kommit fram till att det är värt ca 1500 kr. Och nej,jag sätter inget värde på gratis varuprover och reklamkassar från Eleven själva. Så ni får lägga på ett kol om ni ska komma upp i 5000 spänn. Och det här med att kalendern blev ?större än vad ni väntat er?, ja det blir ju så när man gör luckor som är 5 ggr så stora som själva grejen i.
Nej usch Eleven vad jag är besviken på er,har tänkt varje dag att nu kanske det är ngt roligt,men har bara blivit besviken..
Rekommenderas till: Ingen
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
1/5Enormt besviken
2017-12-14 av: Cecilia O
Jag köpte denna kalender med mycket stora förväntningar - dom håller definitivt inte måttet för vad dom lovar i beskrivningen ... jag är än så länge på lucka 13 och kan säga att jag varit ?nöjd? med ett fåtal luckor sen dag 1. Lucka 11 var ju ett skämt... en tygpåse tryckt i kina för säkert 50 öre. Jag trodde att kalender endast skulle innehålla skönhetsprodukter, inte en accessoar iform av tygpåse och pin? Det känns enormt oproffsigt att slänga i småprodukter som man kallar lyxprover när jag kan gå och be om dom gratis i en exklusivare butik? Supertråkigt verkligen. Sen är jag grymt besviken att de lägger ned småparfymer i det STARKASTE och TYGSTA dofterna - gav till min svärmor, men skulle aldrig sätta på mig en sån tung parfym någonsin. Man får väl ha lite i åtanke att parfym kan människor vara känsliga emot? Nä Eleven - jag tycker detta var en riktig miss. Tänker aldrig köpa en sån här kalender igen! #sur #kund
Rekommenderas till: Ingen
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
1/5Besviken
2017-12-11 av: Besviken
Min definition av en lyxprodukt är en inte en produkt som innehåller 20ml eller mindre, utan hade gärna sett dessa som större än en vanlig testprodukt. Hade helt klart högre förväntningar på denna kalender men varje dag jag öppnar en lucka så känns det som ett skämt. Lucka nummer 11 hittills och upplever bara att det var lucka nummer 1 som varit något att hurra för....
Rekommenderas till: Ingen.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Älskar
2017-12-25 av: Linda L (ålder: 35-44)
Jaja dwt kanske inte var alla märken som det gjordes reklam för, det var dåligt, men annars, superbra kalender! Jag är jättenöjd!
Rekommenderas till: ALLA
5/5Bästa kalendern!
2017-12-25 av: Therese H (ålder: 25-34)
Jag har haft de flesta beutykalendrarn man kan ha och så även i år. Elevens slår alla med hästlängder! Själva kalendern var stor och innehållet var helt fantastiskt. Bra blandning och produkter från lyxiga och spännande märken.
Bästa bästa! Så glad att jag köpte den kalender och kommer även göra nästa år om den finns då.
Rekommenderas till: Alla som gillar skönhet!
3/5Helt okej.
13 dagar sedan av: Rebecca F
Jag tyckte kalendern va helt okej! Innehöll en del roliga saker men mest större prover. Kommer använda allt, men tygpåsen man fick med elevens logga tyckte ja va väldigt tråkig. Man betalar 1495 kronor och får med en påse med reklam på för dom. Osäkert om ja skulle köpa om kalendern. Har köpt kalendrar från andra ställen som varit billigare men där ja fått minst lika bra eller bättre saker.
Rekommenderas till: Hudvårdsintresserade som vill testa mycket olika
3/5Bra produkter, dåligt värde
2017-12-26 av: Steph
Håller med det som de andra recensionerna säger, jag känner mig list blåst gällande hur ni målat upp kalendern i förhållande till vad den faktiska innehöll, men ni får absolut plus i kanten för kvalitén på själva kartongen. Jag skulle nog inte säga att någon av produkterna är dålig, tygkassen kände jag kanske inte riktigt hörde hemma där... Och med tanke på att armbandet hade ett värde på typ 1400 så försvann där ett stort värde i skönhetsprodukter, som är varför jag faktiskt köpte den! Jag saknar dock "normala" produkt typ ansiktskrämer i kalendern, det hade väl inte varit så svårt? Och ska ni släppa en ny nästa år så skit hellre i typ ansiktsmasken för 300 spänn (som var skit dålig) och lägg i en full-size ansiktskräm i ett lite billigare märke. Och gör så med de riktigt dyra och udda produkterna istället för att lägga i travel-sized och gå ner en prisnivå eller två och släng i något i normal storlek istället!
2/5Besviken
2017-12-25 av: Matilda L
Jättefint förpackad och presenterad men jag tyckte att produkterna kändes tråkiga och oinspirerande - de produkter som kändes spännande var i små testversioner och sista dagen var ett armband? Det kändes omotiverat.
1/5Stor besvikelse!
2018-01-03 av: Dénise (ålder: 25-34)
Att betala dyra pengar och i en av luckorna få en reklampryl för er hemsida säger det mesta. Det gör det även att de flesta positiva recensionerna här är skrivna innan de börjat öppna. Ett bra säljknep att göra kalendern så stor, men då de flesta produkterna inte ens fyllde upp en tiondel av varje låda så förstår man ju att det var precis det enda det var - för att lura i folk att det var så mycket mer ån vad det var! Skulle gärna se en specifikation som visar hur värdet blir 5000 kr! Det positiva var att det är kul med en kalender med blandade produkter och märken samt att den va fint och lyxigt designad!
Rekommenderas till: Ingen
1/5uruselt värde för pengarna
2017-12-27 av: Ewa K
Kan aldrig vara värt 5k! Otroligt besviken på Eleven, eftersom det är den första adventskalendern hade jag hoppats på lite ambition och när den kom hem stor och fin var jag otroligt peppad. Nu när alla luckor är öppnade finns bara besvikelse och tomma lådor kvar. Jag antar att man får vara glad att sheet maskerna inte var nedklippta utan fullsize. Kommer inte köpa någon mer adventskalender från Eleven, den var dyrare än de flesta andra på marknaden för ingen orsak alls förutom större vinstmarginal. Är säker på att alla vi som fick tag på en kalender har lärt oss av läxan och kan varna alla andra nästa år.
Rekommenderas till: ingen
1/5Besviken
2017-12-21 av: Therese O (ålder: 25-34)
Jag blev så besviken efter lucka nr 14 så jag öppnade alla. Att betala 1500 kr för varuprover och test produkter var inte riktigt vad jag hade förväntat mig när kalendern ska vara värd 5000 kr. Sista gången jag beställde elevens kalender är så besviken rekommenderar inte!!!
Rekommenderas till: Ingen
1/5Skrattretande
2017-12-20 av: Johanna
De första dagarna bara skrattade jag när jag öppnade luckorna. Trodde helt ärligt att det var ett skämt och de "riktiga" produkterna kom efter. Jokes on me när det inte blev bättre haha!!! Så besviken på denna faktiskt, hade så höga förväntningar.
Rekommenderas till: Skulle inte rekommendera denna
1/5Extremt besviken.
2017-12-20 av: Elham A
Som sagt, värde på 5000kr. Ångrar att jag köpte eftersom den i princip bara innehållit massa samples i olika storlekar. Ingenting vettigt och mestadels en besvikelse. Av 25 produkter var kanske 3 roliga att få. Hade kunnat köpa dom själv istället. Blir ingen kalender från eleven nästa år.
Rekommenderas till: Ingen.
1/5En ny besvikelse varje dag
2017-12-16 av: Eleonore H (ålder: 25-34)
Jag är verkligen så sjukt besviken på den här sk julkalendern. Precis som andra har skrivit så är i princip allt prover och knappt något i full size. Det kanske hade varit värt 5000 kr om allt var i full size men det här är bara helt värdelöst. Varje dag som jag öppnar en ny lycka blir jag irriterad över innehållet men tänker att nästa dag blir annorlunda men det blir det aldrig. Jättekul att börja dagen med en stor besvikelse VARENDA DAG! Om jag kunde så vill jag ha tillbaka mina pengar för den här. Det är extremt falsk marknadsföring så det smäller om det. Jag var så extremt taggad på den här och var helt överlycklig över att jag lyckats få en men nu har jag insett att det var en riktigt dåligt köp. Inte jättekul att lägga ut den summan när man är mellan jobb om man inte får något för det.

Jag är så fruktansvärt besviken på er Eleven. Ni borde skicka kompensation till ALLA som har köpt kalendern. Jag har alltid gillat er men efter det här så har ni verkligen sjunkit i mina ögon.
Rekommenderas till: Ingen alls
5/5Fin och sjukt stor!
2017-11-08 av: Linda (ålder: 25-34)
Har inte öppnat kalendern ännu, vill inte fuska men den känns verkligen lyxig! Tyckte att beskrivningen lät lite överdriven men det tar jag tillbaka! SÅ glad att jag unnade mig denna. Kan inte vänta till 1 dec!
1 av 5 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Enorm adventskalender
2017-11-08 av: Josefin N
Blev förvånad över hur stor kalendern faktiskt var. Ska bli så kul att öppna den.
Rekommenderas till: Alla
1 av 6 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
4/5Enorm
2017-11-09 av: Ellen (ålder: 15-24)
Väldigt stor och massiv längtar enormt efter 1dec! Haft tidigare body shops kalendrar men denna tror jag kommer slå dem
1 av 6 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Större än väntat
2017-11-12 av: Hanna B
Blev riktigt överraskad över storleken på denna kalender, känns super lyxig och kan inte vänta tills jag får öppna första luckan! :D
Rekommenderas till: Till alla!
0 av 5 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.