search

E.l.f Cosmetics
Eye Shadow Brush

E.l.f Cosmetics Eye Shadow Brush
Tipsa en vän
E.l.f Cosmetics Eye Shadow Brush är en behagligt formad borste för att enkelt markera ögats konturer. Med en klippt borstspets designad för att plocka upp en perfekt mängd ögonskugga. Läs mer här

E.l.f Cosmetics Eye Shadow Brush

E.l.f Cosmetics Eye Shadow Brush är en behagligt formad borste för att enkelt markera ögats konturer. Med en klippt borstspets designad för att plocka upp en perfekt mängd ögonskugga.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

E.l.f Cosmetics Eye Shadow Brush

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Jättebra borste!
2017-08-10 av: Steph
Jag är förvånad över hur bra borsten är med tanke på vad den kostar, hade någon sagt till mig att den kostade 5 gånger så mycket hade jag inte tänkt en gång extra på det. Den är väldigt kompakt, men fortfarande mjuk. Den är jättebra till att trycka på skuggan utan att det känns som att allt går in i borsten eller trillar av, och den är också alldeles utmärkt för att bara stryka på skuggan.
4/5Värd pengarna!
2017-06-26 av: Alva H (ålder: 15-24)
Personligen så tycker jag att borsten är väldigt bra, allra helst om man har i åtanke vad priset är. Jag använder inte ögonskugga ofta alls, så när jag gör det, är denna helt okej. Jag har inte slängt ut mycket pengar på den, men den gör ändå ett bra jobb :)
Rekommenderas till: Någon som inte vill lägga för mycket pengar på borstar
4/5Bra borste för små pengar
2017-05-05 av: Johanna H (ålder: 25-34)
Tycker dessa borstar är otroligt bra för priset de har. Är det den bästa ögonskuggeborsten du kan hitta? nej antagligen inte. Men om du är som jag och inte orkar tvätta dina borstar dagligen utan hellre har några stycken att skifta mellan då är detta en bra borste, den fäller inte hår, är hyfsat mjuk och plockar upp pigment som den ska.
Rekommenderas till: Den som letar efter bra borstar till budgetpris