search

E.l.f Cosmetics
Makeup Remover Pen

E.l.f Cosmetics Makeup Remover Pen
59 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Räddaren i nöden när eyeliner-vingen inte blir som du vill! E.l.f Cosmetics Makeup Remover Pen är till för att snabbt ta bort eller fixa till kladd och misstag utan att behöva ta bort allt smink. Den har en mild, oljefri formula som även tar bort vat… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

E.l.f Cosmetics Makeup Remover Pen

Räddaren i nöden när eyeliner-vingen inte blir som du vill! E.l.f Cosmetics Makeup Remover Pen är till för att snabbt ta bort eller fixa till kladd och misstag utan att behöva ta bort allt smink. Den har en mild, oljefri formula som även tar bort vattenfast smink så att du sedan kan bättra på utan problem.

En produkt idealisk att ha i necessären eller handväskan när du är på språng! Vitamin E, gurka och kamomill hjälper till att återfukta och vårda.

Användning

För pennans spets över sminket du vill ta bort. Använd vid behov papper för att torka ansiktet efter användning. Rengör pennans spets med papper efter varje användning. Tips: Dra ut pennans filtspets när den är smutsig och vänd på den, så att den rena sidan hamnar utåt - på så sätt kan du använda den längre.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller