search

Elie Saab
Le Parfum EdP

Elie Saab Le Parfum EdP
Elie Saab Le Parfum EdPElie Saab Le Parfum EdPElie Saab Le Parfum EdP
525 kr
Välj variant först

                  Elie Saab Le Parfum EdP
 • 30 ml

525 kr
Tipsa en vän
En lysande, utvecklande och beroendeframkallande doft. Elie Saab får varje kvinna att känna sig utsökt och exceptionell, precis som en prinsessa! Läs mer här

Elie Saab Le Parfum EdP

En lysande, utvecklande och beroendeframkallande doft. Elie Saab får varje kvinna att känna sig utsökt och exceptionell, precis som en prinsessa!

En blommig, solig och träig doft, som öppnar med härlig apelsinblom som övergår till ett värmande hjärta av jasmin, patchouli. Basen är beroendeframkallande och består av cederackord och honungsros, vilket gör doften unik och oförglömlig.

Flaskan är skuren som en juvel, dess multifacetterade design fångar och reflekterar ljuset. En harmoni mellan beige och vitt gör flaskan härligt elegant.

 • Parfymör: Elie Saab.
 • Doftfamilj: Blommig, Solig, Träig.

Doftnoter

Toppnoter

Apelsinblom.

Hjärtnoter

Jasmin & Patchouli.

Basnoter

Cederackord & Honungsros.

Gravera din skönhetsprodukt!

Den här produkten kan du få graverad med önskad text - den perfekta gåvan! Du väljer din önskade gravyr när du kommer till kassan, skriv en personlig hälsning eller något annat skoj! Läs mer om regler/vilka produkter du kan gravera här.

Tänk på att vi inte tar emot returer av graverade produkter. Dubbelkolla att du har stavat rätt innan du skickar din beställning, vi kopierar din text rakt av och står inte för eventuella stavfel eller annat. Vi kommer inte heller gravera in svordomar eller skällsord, men en sådan hälsning vill du förhoppningsvis inte skicka ändå.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Elie Saab Le Parfum EdP

Medelbetyg (3.0): 3/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Doft av solstänk
2017-06-27 av: Camilla H
Denna ger en känsla av den där solstänkta doften samtidigt som den är lätt att bära. Fin balanserad doft.
1/5Tantig
2017-09-22 av: ilda (ålder: 15-24)
Blev intresserad av att köpa denna när jag såg hur goda recensioner den fått på nätet men måste tyvärr säga att jag blev väldigt besviken på produkten. Den luktar väldigt tantigt, lite som den starka parfym min 70-åriga farmor bär. Nu står den på skönhetsbordet som dekoration och används inte alls.