search

Elizabeth Arden
Eight Hour Cream Lip Protectant Stick SPF 15

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick SPF 15
245 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Elizabeth Ardens omtalade Eight Hour Cream är också tillgänglig som detta skyddande, portabla stift för läpparna. Berikad med mjukgörande ingredienser, solskydd och E-vitamin. Så låt dina läppar få känna på Eight Hour Care. Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick SPF 15

Elizabeth Ardens omtalade Eight Hour Cream är också tillgänglig som detta skyddande, portabla stift för läpparna. Berikad med mjukgörande ingredienser, solskydd och E-vitamin. Så låt dina läppar få känna på Eight Hour Care.

  • Återfuktar, mjukgör och gör dina läppar lena.
  • E-vitamin ger skydd med antioxidanter.
  • SPF 15 skyddar mot solens skadliga strålar.

Legenden Eight Hour Cream från Elizabeth Arden
Eight Hour Cream Skin Protectant skapades 1930 av Elizabeth Arden för att lugna och vårda huden, och blev en omedelbar succé. Vad som gör den så effektiv är en kombination av petrolatum, en hudlugnande beta-hydroxy i en av dess första kosmetiska användningar och E-vitamin.

Den aprikosfärgade krämen var så välgörande för hennes kunder att Miss Arden också använde den för att vårda benen på sina hästar. Namnet "Eight Hour Cream" kom till tack vare en av hennes lojala kunder som använde produkten för att vårda benen på sina barn och "åtta timmar senare" så var huden bra.

Innehåll: 3,7 g

Användning

Applicera rikligt efter behov.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick SPF 15

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Underbar
2012-04-02 av: SL
Underbar men dyr. Kan rekommendera till den som vill ha lite lyx, inte särskilt dryg. Men den får ändå högsta betyg, för att den gör ett bra jobb med torra fnasiga läppar och är lite enklare är att ha en 8-H tub i väskan.
Rekommenderas till: Nariga
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Läkande
2018-02-22 av: Petronella S
Mycket bra för torra och nariga läppar. Använder den alltid under all annan läppmakeup.
Rekommenderas till: Alla som har problem med torra och nariga läppar gäller även män.
5/5Bekväm och len
2017-12-16 av: Cassandra B (ålder: 25-34)
Jätteskön på läpparna och håller sig länge, dock känner jag att jag ofta behöver en extra tjock kräm utöver denna ovanpå.
5/5Håller med
2012-05-17 av: ln (ålder: 35-44)
Håller med om allt som skrivits om denna produkt! För mig var det dessutom avgörande att det är en spf 15 i "8 h cream lip", jämfört med originalet. Det gör läppstiftsvarianten perfekt att använda dagtid, trots att den är dyrare.
4/5Uppskattad
2018-04-06 av: Sara B (ålder: 25-34)
Jag gillar den här produkten. Jag brukar ha den i fickan för att använda för att lite andra områden vid akutfall. Men den är lite dyr men den är värd det
Rekommenderas till: Alla