search

Elizabeth Arden
Prevage City Smart with DNA Repair Complex

Elizabeth Arden Prevage City Smart with DNA Repair Complex
575 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Elizabeth Arden Prevage City Smart with DNA Repair Complex - en smart kräm som är perfekt för dig som lever mitt i föroreningar och stressig vardag. Krämen är berikad med +DNA Enzyme Complex ™, anti-pollution och antioxidanter och har ett star… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Elizabeth Arden Prevage City Smart with DNA Repair Complex

Elizabeth Arden Prevage City Smart with DNA Repair Complex - en smart kräm som är perfekt för dig som lever mitt i föroreningar och stressig vardag. Krämen är berikad med +DNA Enzyme Complex ™, anti-pollution och antioxidanter och har ett starkt skydd med SPF 50. Återfuktar och skyddar huden under hela dagen. Ge din hud det bästa vart du än befinner dig!

  • SPF 50.

Innehåll: 40 ml

Specifikationer

Både föroreningar och solexponering är en stor del till varför vår hud åldras snabbare och att den kanske inte alltid är på topp som vi önskar. Vår hud försöker stå emot de fria radikaler som finns och det sliter på vår hud och den får sämre fasthet och kan bli grå och tråkig. Ingredienserna i Prevage City Smart with DNA Repair Complex hjälper till att skydda huden mot detta och ge en hud med mer lyster, mjukhet och fasthet!

Aktiva ingredienser
  • PREVAGE®
  • ANTI-POLLUTION SHIELD TECHNOLOGY.
  • POTENT, PATENT PENDING ANTI-POLLUTION COMPLEX.
  • DNA ENZYME COMPLEX™.

Användning

Applicera Prevage City Smart with DNA Repair Complex jämnt över ansikte och hals som det sista steget i din hudvårdsrutin.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller