search

Elizabeth Arden
White Tea Cream Deo

Elizabeth Arden White Tea Cream Deo
185 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
En underbart krämig deodorant som håller dig fräsch hela dagen utan att irritera huden. Ger en behaglig doft av Elizabeth Arden White Tea EdT. Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Elizabeth Arden White Tea Cream Deo

En underbart krämig deodorant som håller dig fräsch hela dagen utan att irritera huden. Ger en behaglig doft av Elizabeth Arden White Tea EdT.

Om doften

En underbart harmonisk doft som återspeglar den fridfulla känslan som infinner sig när slagit sig ner med en varma kopp te och tar den första klunken. Elizabeth Arden White Tea har en fridsam enkelhet över sig och är verkligen en doft för den som vill njuta av nuet. Doften öppnar upp med krispig italiensk mandarin som kompletteras av sensuella noter av salt likt en sval havsbris en varm sommardag.

Det bubblande och krisipiga i toppnoterna övergår sedan till ett exotiskt hjärta av vitt te, turkisk ros och yerba mate absolut från Paraguay som ger en extra lyxig touch, för att sedan milt och stilla landa i en varm och sensuell bas av madras-trä, malva, tonkaböna och en ljuvlig trio av mysk för en delikat och avslappnande final.

Innehåll: 40 ml

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller