search

Elizabeth Arden
White Tea EdT

SBA Elizabeth Arden White Tea EdT
Från:
355 kr
Välj variant först

                  50 ml Elizabeth Arden White Tea EdT
 • 50 ml

355 kr

                  100 ml Elizabeth Arden White Tea EdT
 • 100 ml

395 kr
Tipsa en vän
En underbart harmonisk doft som återspeglar den fridfulla känslan som infinner sig när slagit sig ner med en varma kopp te och tar den första klunken. Elizabeth Arden White Tea har en fridsam enkelhet över sig och är verkligen en doft för den som vil… Läs mer här

Elizabeth Arden White Tea EdT

En underbart harmonisk doft som återspeglar den fridfulla känslan som infinner sig när slagit sig ner med en varma kopp te och tar den första klunken. Elizabeth Arden White Tea har en fridsam enkelhet över sig och är verkligen en doft för den som vill njuta av nuet. Den öppnar upp med krispig italiensk mandarin som kompletteras av sensuella noter av salt likt en sval havsbris en varm sommardag.

Det bubblande och krisipiga i toppnoterna övergår sedan till ett exotiskt hjärta av vitt te, turkisk ros och yerba mate absolut från Paraguay som ger en extra lyxig touch, för att sedan milt och stilla landa i en varm och sensuell bas av madras-trä, malva, tonkaböna och en ljuvlig trio av mysk för en delikat och avslappnande final.

 • Lanserades: 2017
Toppnoter

Mandarin, salvia, ormbunke & havsnoter

Hjärtnoter

Vitt te, yerba mate & vit iris

Basnoter

Amber, myskmalva, tonkaböna & exotiska tränoter

Gravera din skönhetsprodukt!

Den här produkten kan du få graverad med önskad text - den perfekta gåvan! Du väljer din önskade gravyr när du kommer till kassan, skriv en personlig hälsning eller något annat skoj! Läs mer om regler/vilka produkter du kan gravera här.

Tänk på att vi inte tar emot returer av graverade produkter. Dubbelkolla att du har stavat rätt innan du skickar din beställning, vi kopierar din text rakt av och står inte för eventuella stavfel eller annat. Vi kommer inte heller gravera in svordomar eller skällsord, men en sådan hälsning vill du förhoppningsvis inte skicka ändå.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Elizabeth Arden White Tea EdT

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Fräsch och lugn
2018-12-26 av: Camilla
Denna doften tror jag kan passa alla. Den har en så fräsch och lugnande doft som får en att piggna till och känna sig fräsch vid användning. Dessutom doftar den lagom och inte för mycket som många andra. Jag fick nyss denna och body lotion i julklapp.
5/5Prov med paketet
2018-04-22 av: Milla
Jag fick ett prov med denna doften i min senaste order och den luktar väldigt fräsch och elegant men absolut inte tantig. Den luktar harmonisk och blommigt vacker.
5/5Vardagsfavorit
2018-02-01 av: Sofia A (ålder: 25-34)
Jag fick denna som prov i min beställning och blev kär! Doftar så fräscht men ändå subtilt, perfekt parfym att ha på jobbet.
Rekommenderas till: Alla
5/5Fräsh
2017-11-08 av: Cassandra B (ålder: 25-34)
Jag fick denna som prov och köpte genast den fulla flaskan. Jag kunde knappt tro hur billig den är jämfört med de flesta andra parfymer. Jag köpte 100ml, delvis för att jag tycker om doften så mycket, och delvis för att flaskan är så vacker när den är så avlång när den är 100ml.

Jag rekommenderar alltid att du luktar på en parfym innan du köper den och helst testar den på din hud eftersom att parfym är så personligt. Men med det sagt tror jag att denna skulle funka på de flesta.
5/5God
2017-10-09 av: therese f
Väldigt kvinnlig och mogen doft. Är inte alls för stark utan lite söt och mystisk i tonen
5/5Krispig harmoni
2017-06-25 av: Camilla H
Denna fick jag prov på från eleven med mitt köp och jag tycker att den är en så fin och krispigt harmonisk doft.
4/5Ihan kiva, mutta ei kauhean kevyt!
2018-09-21 av: HH (ålder: 25-34)
Tuoksu on toimiva (vastaa myös tuota tuoksuprofiilikuvaustaan) ja pienissä määrin ihan miellyttävä.
Kuitenkin, kuvittelin tuoksun kommenttien ja hyvän palautteen perusteella jostain syystä hienovaraisemmaksi. Se ei ihan ollut sitä.
Jos tilaat tämän tuotteen, etkä ole vahvojen tuoksujen ystävä, niin suosittelen valitsemaan pienemmän pullon, sillä se todellakin riittää! Tätä ei tarvitse suihkauttaa kuin yhden kerran, ja mielellään ei edes suoraan iholle. :D Tuoksu tasoittuu ajan kanssa, tai sitten vain oma nenä tottuu siihen.

Jos vain pystyt koehaistamaan tätä jossain ennen ostopäätöstä, suosittelen tekemään sen. :) Ei siis huono tuote, mutta kannattaa kokeilla etukäteen, jos hakusessa on mieto tuoksu.
Rekommenderas till: Jollekulle, joka on kokenut hajuvesien käyttäjä
4/5Fräsch doft
2018-04-23 av: Fanny F
Fick denna som prov och tycker om doften. På arbetet sa kollegan att någon luktade alkohol om sin parfym, vet inte om det var jag men har efter det använt den hemma. Det är en fräsch doft.
Rekommenderas till: Den som söker en fräsch doft