search

Escada
Desire Me EdP

Escada Desire Me EdP
Escada Desire Me EdPEscada Desire Me EdP
Tipsa en vän
De mjuka, välsmakande basnoterna är nyckeln till den förförande kraften hos Desire Me. Subtilt återskapar den doft sensationen av tiramisu-desserten. Denna kännetecknas av ingredienserna; mascarpone, kaffe och kaka, samt choklad som alla bidrar till … Läs mer här

Escada Desire Me EdP

De mjuka, välsmakande basnoterna är nyckeln till den förförande kraften hos Desire Me. Subtilt återskapar den doft sensationen av tiramisu-desserten. Denna kännetecknas av ingredienserna; mascarpone, kaffe och kaka, samt choklad som alla bidrar till att göra doften nästintill beroendeframkallande. Slutresultatet är en exceptionellt generös värme och sensualitet.

Inspirerad av "Miva" orkidén, fångar hjärtnoten genom sin blommiga karaktär de gåtfulla egenskaperna hos Desire Me förförerskan. Blandningen av pion och frukt, toppad med kaprifol både förhöjer och ger ett djup utöver det som den sköna orkidén ger. Doftens hjärta sjuder av fräschör samtidigt som den gjuter liv i den exotiska såväl som mystiska sidan av Escada-kvinnan.

Desire Me hämtar mycket av sin distinkta karaktär från de mjuka och krämiga noterna i hjärta och bas; men toppackordet kännetecknas av en milt, bitter-söt citrusnot, som kommer av den härliga clementinen. Som not i sig är den knappt kännbar, men den spelar en viktig roll i den totala upplevelsen av doften. Den friskar upp och kontrasterar hjärtat och basens fyllighet, utan att vare sig överträffa eller förringa den med sin närvaro.

  • Lanserad 2009.

Doftnoter

TOPPNOTER
Aldehyd Ackord, Clementin.

HJÄRTA
Chiang Mai Orkidé, Kaprifol.

BASNOTER
Vanilj, Tiramisu Ackord, Sandelträ.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Escada Desire Me EdP

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller