search

Escada
Marine Groove EdT

Escada Marine Groove EdT
Escada Marine Groove EdTEscada Marine Groove EdT + BoxMarine Groove by ESCADA
Tipsa en vän
Marine Groove är den nya lockande sommardoften i begränsad upplaga från ESCADA; en söt och pikant doft med tropiska frukter i perfekt harmoni med röda vinbär. Detta är nummer 18 i ordningen av framgångsrika och uppskattade sommardofter från modehuset… Läs mer här

Escada Marine Groove EdT

Marine Groove är den nya lockande sommardoften i begränsad upplaga från ESCADA; en söt och pikant doft med tropiska frukter i perfekt harmoni med röda vinbär. Detta är nummer 18 i ordningen av framgångsrika och uppskattade sommardofter från modehuset ESCADA.

Marine Groove ÄR blommor och frukt i överflöd!

  • Lanserad 2010.

Doftnoter

Toppnoter

Doften öppnar upp med passionsfruktens syrliga, söta och myskiga fasetter, kontrasteras och kompletteras av Marine Grooves övriga fruktiga noter. Röda vinbär ger en skarp arom medan grapefrukt bidrar med en ren och klar citrus not, dessa båda skapar en sympatisk kontrast till den tropiska frukten och en söt-syrlig sensation uppstår. Mango adderas slutligen till denna dynamiska treenighet och dess sötma får avrunda toppnoten.
(Passionsfrukt, Grapefrukt & Röda vinbär.)

Hjärtnoter

De milda hjärtnoterna omfamnar dig med en bukett frodiga blommor som alla bidrar till att ge Marine Groove sin feminina nyans. Pionen har en fräsch och daggfrisk doft, den vackra cyklamen adderar en lätt och transparent doft som ger en mjuk fyllighet åt hjärtnoten medan den rika doften av jasmin ger en fin kontrast till de båda andra blommorna. Slutligen får noten en krispig grön doft av viol.
(Pion, Cyklamen & Jasmin.)

Basnoter

Basnoten som domineras av mysk ger doften en sensuell värme och gör att doften påminner om hud som försiktigt värmts av solen. Dessa mysknoter kombineras med det eleganta cederträet samt ambernoter.
(Cederträ, Myskiga noter & Ambernoter.)

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Escada Marine Groove EdT

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Härlig sommmardoft!
2011-02-10 av: Louise B (ålder: 15-24, dancinginmydreams.blogg.se)
Älskar den här parfymen, definitivt en favorit! Luktar sådär underbart fruktigt som alla dom andra parfymerna i samma serie. Perfekt till sommaren, love it!
Rekommenderas till: Alla som älskar fruktiga och söta parfymer