0

Essie

Essies nagellack har i 30 år varit det naturliga valet för miljontals kvinnor världen över när de gått till sin nagelsalong. Essie har dock vidareutvecklats, och kan nu användas av dig hemma i ditt egna vardagsrum. Här finner du vårt underbara utbud av Essie-nagellack där du enkelt kan hitta din Essie-favorit!

''Essie är något mer än bara ett märke, något mer än bara nagellack. Jag har varit besatt av naglar sedan jag var tre år gammal, och min besatthet blir bara större och större varje dag! Det var helt naturligt för mig att ägna min karriär åt att skapa den perfekta manikyrupplevelsen, något som alla kvinnor kan relatera till. Med hjälp av mina nagellack skapar jag en samhörighet mellan kvinnor i hela världen, och genom att utöka möjligheterna inom nagelvård och valmöjligheterna inom färg på nagellacken stärker jag denna förbindelse ytterligare.'' - Essie.

Essies råd för perfekta naglar!
Steg 1: Välj ett underlack som passar din nageltyp. De två viktigaste anledningarna till att använda ett underlack är för att nagellacket du lägger på ska hålla längre, samt för att skydda dina naglar från missfärgningar. Låt ditt underlack torka i minst 2 minuter.
Steg 2: Välj ditt favoritlack av Essie, och applicera. Vänta helst i minst 2 minuter, och applicera sedan ett lager till, och vänta ytterligare minst 2 minuter.
Steg 3: Sist applicerar du ett av Essies överlack. Varför? Jo, för att ett överlack hjälper nagellacket att torka snabbare, men även erbjuder en extra glans samt förlänger hållbarheten.
Extra tips: Applicera gärna ett lager överlack varannan dag för att få ditt nagellack att hålla ännu bättre.

  87 produkter
  12
  • Fri frakt & ingen fakturaavgift
  • Fri expressfrakt över 499 kr
  • Inspireras av 900 märken inom skönhet
  • Butik i Stockholm, Uppsala & Örebro
  • Auktoriserad återförsäljare