Estée Lauder
Enlighten

Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : Dark Spot Correcting Night Serum 30 ml
Beskrivning

Om du skulle kunna se hur din hud ser ut efter 4 veckor, skulle du börja i kväll. Både natt och dag kommer detta intensiva serum hjälpa till att reducera ojämnheter i huden med Estée Lauders mest omfattande korrigeringsteknologi. Huden känns omedelbart fräschare och mer återfuktad.

Testad och bevisad: På mindre än 2 veckor så ger Enlighten Dark Spot Correcting Night Serum huden en förbättring med upp till 80%. Hudens textur och färg förbättras, och på endast 4 veckor så upplevde 77 % av kvinnorna en markant reducering av mörka fläckar, missfärgningar och rodnad. 86 % kände att hudens textur blev finare.

Enlightenkollektionen: Estée Lauder tar hudtonskorrigering till en helt ny nivå. I kväll börjar förvandlingen till en naturligare lyster och jämnare hudton.

Innehåll: 30 ml

Användning

Appliceras på ren hud, morgon och kväll, innan Estée Lauder Enlighten Even Skintone Correcting Creme. På morgonen, applicera Estée Lauder Enlighten EE Even Effect SPF 30 för att skydda med SPF.

Artikelnummer: 39118

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.