search

Estelle & Thild
Biohydrate All-In-One Tinted Moisturizer

Light
Från:
225 kr
Välj variant först

                  Light
 • 01 Light

  Tillfälligt slut
 • 50 ml
225 kr

                  Medium
 • 02 Medium

  Tillfälligt slut
299 kr
Tipsa en vän
Estelle & Thild Biohydrate All-In-One Tinted Moisturizer är en lätt färgad fuktkräm. Med en allt-i-ett formula ger den en naturlig täckning, återfuktar huden och hjälper till att ge en naturlig lyster. Den har en skyddande effekt samt döljer synl… Läs mer här

Estelle & Thild Biohydrate All-In-One Tinted Moisturizer

Estelle & Thild Biohydrate All-In-One Tinted Moisturizer är en lätt färgad fuktkräm. Med en allt-i-ett formula ger den en naturlig täckning, återfuktar huden och hjälper till att ge en naturlig lyster. Den har en skyddande effekt samt döljer synligheten av porer och ger även en jämnare yta. Berikad med hyaluronsyra och en blandning av vitaminer vilket ger dig ett fantastiskt resultat!

 • Passar alla hudtyper.

Innehåll: 50 ml

Användning

För bästa resultat använd denna produkt dagligen efter rengöring ensam eller över din fuktighetskräm .

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Estelle & Thild Biohydrate All-In-One Tinted Moisturizer

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5bästa
2017-12-10 av: Matilda O (ålder: 25-34)
Älskar denna ! Rinnig men det tycker jag att det gör den enklare att applicera med fingarna som jag gillar att göra. Smälter jättefint in och får jämnare hudton. Alla bb, cc krämer släng er i väggen för denna är bäst! Har oljig hy och har jag på mig den en hel dag, asså ca06.00-22.00 så rekommenderar jag ett puder så ser man fin ut även på kvällen ?läste att nån tyckte den luktade äckligt men inget jag har märkt av, kanske fått en som var gammal/dålig?
Kommer aldrig att byta nu, är frälst.
Rekommenderas till: alla
5/5Över förväntan!
2017-08-01 av: Sara N (ålder: 35-44)
Ger fukt lyster och fin täckning. En ny favorit som jag kommer köpa igen. Passar min hud som är torr , känslig och lätt får kvisslor
Rekommenderas till: Alla som vill ha fukt och naturlig täckning
5/5Underbart naturlig täckning
2017-07-23 av: Ann-Sophie W
Fantastiskt fin produkt som ger skönt glow och täcker så där lagom och naturligt. Jag har ganska känslig hud och den gillar sammansättningen och håller sig lugn.
Rekommenderas till: Alla som vill ha en fin täckning och återfuktad hud
5/5Super för kaoshud!
2017-06-20 av: Linnea H (ålder: 25-34)
Väldigt fuktgivande! Den är lätt att applicera och ger en fin, lagom täckning. Man får ett sånt glow! Den håller bra under dagen. Jag har väldigt känslig och fet hy med acne, och denna produkt är så snäll mot min hud. Enda nackdelen är att den har en lite speciell doft. Inte dålig, men speciell :)
Rekommenderas till: Alla, även de med känslig hud
5/5Skön och mild för känslig hud
2017-05-12 av: Camilla H
Jag gillar denna. Den känns skönt återfuktande samtidigt som den ger en lätt täckning. Passar även min torra, känsliga hud.
Rekommenderas till: De som söker vård med lätt täckning
3/5Ok som utjämning
2019-04-10 av: Eva
Rinnig men lätt att smörja ut. Bör kunna passa många hudtoner, smälter in bra. Inte så mycket täckning, mer för att jämna ut. Håller huden återfuktad. Luktar lite skumt men inte direkt äckligt. Kan tänka mig att köpa igen.
Rekommenderas till: Personer som inte vill ha så mycket täckning
1/5Urusel
2017-11-28 av: L8 (ålder: 35-44)
Absolut sämsta bb creamen som finns. Lös som mjölk som skvätter ut överallt när man trycker på doseringspumpen. Luktar illa. Svårt att få till bra iom att den är så rinnig. Hade inte varit värd ata använda ens om man fått betalt för det. Dyr dessutom.
Rekommenderas till: någon jag hatar