search

Estelle & Thild
Slimming Oil Violet

Estelle & Thild Slimming Oil Violet
Tipsa en vän
En härlig anti-cellulitolja som hjälper dig att få en fastare och slätare hud! Denna härliga olja innehåller kraftfulla bioaktiva ingredienser som jobbar hårt för att hjälpa till att detoxa och förebygga uppkomsten av celluliter, samt koffein från ek… Läs mer här

Estelle & Thild Slimming Oil Violet

En härlig anti-cellulitolja som hjälper dig att få en fastare och slätare hud! Denna härliga olja innehåller kraftfulla bioaktiva ingredienser som jobbar hårt för att hjälpa till att detoxa och förebygga uppkomsten av celluliter, samt koffein från ekologiskt grönt kaffe som dränerar vätskeansamlingar och främjar mikrocirkulationen så att huden stramas åt mer. Härlig arganolja hjälper till att stimulera lipidinnehållet och fuktnivån i huden.

  • ECOCERT.
  • 100% av ingredienserna har naturligt ursprung.
  • 99,2% av ingredienserna kommer från ekologiskt jordbruk.
  • Observera att detta är en kosmetisk produkt & ersätter inte motion eller ett hälsosamt leverne.

Innehåll: 100 ml

Användning

Massera in oljan morgon och/eller kväll på problemområden. Massera med cirkelrörelser tills oljan absorberats helt. Använd gärna steg 1 Estelle & Thild Body Scrub Violet innan och följ upp med steg 3 Estelle & Thild Firming Lotion Violet.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller