search

Eva Vit-Tandpulver Eugenia

Eva Vit-Tandpulver Eugenia
179 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Vita, rena tänder direkt. På ett naturligt sätt med en naturlig produkt och metod. Eva Vit-tandpulver Eugenia är ett effektivt och hygieniskt tandpulver som kan ersätta eller användas som komplement till vanlig tandkräm. Det ger en blekande effekt ut… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Eva Vit-Tandpulver Eugenia

Vita, rena tänder direkt. På ett naturligt sätt med en naturlig produkt och metod. Eva Vit-tandpulver Eugenia är ett effektivt och hygieniskt tandpulver som kan ersätta eller användas som komplement till vanlig tandkräm. Det ger en blekande effekt utan skadliga effekter. Tandpulvret bibehåller tänderna vita vid regelbunden användning. Renhetskänslan i munnen är mycket mer påtaglig och tandytorna känns slätare och ger även en långvarig frisk andedräkt. Den minskar kariesangrepp och tar bort beläggningar. Vid muntorrhet ökar kariesangreppen och därför rekommenderas Vit-tandpulver Eugenia.

Eva Vit-tandpulver är tillverkat i Egypten utifrån en 2000 år gammal kunskap. Förutom kiselsyra och kalciumfosfat ingår magnesiumperoxid. Tandpulvret innehåller växten Eugenia som är antibakteriell. Vid tandborstningen förstärks den milt bakterie-dödande effekten av Eugenia av en långsam och kontrollerad frisättning av aktivt syre, vilket samtidigt tar bort beläggningar och missfärgningar och gör tänderna vita och rena.

Vitare, renare och friskare tänder påverkar hela ditt välbefinnande och självkänsla. Detta är en ny produkt för både män och kvinnor som effektivt tar bort missfärgningar och beläggningar. Känn och se resultatet!

 • Medel från naturen.
 • Blänkande vitare tänder utan blekning.
 • Innehåller bakteriedödande medel.
 • Skydd mot tandlossning och dentala sjukdomar.
 • Ger långvarig känsla av renhet omgående vid förstagångsanvändandet.
 • Starkare tandkött då det får cirkulation, vilket förebygger tandlossning.
 • Minskar kariesangrepp vid muntorrhet, vilket kan uppstå av en del mediciner.
 • Eliminerar samt förebygger tandsten.
 • Omedelbar plackborttagning - det syns och känns bättre genast.
 • Ersätter vanlig tandkräm.
 • Rekommenderas av ett flertal tandläkarkliniker.
 • Tar bort fläckar på tänderna vid regelbunden användning.
 • Längre vithetsresultat vid en gjord tandblekning.

Skummet som bildas vid tandborstningen löser upp beläggningar och missfärgningar som bildas dagligen samt dödar bakterierna som ger upphov till kariesangrepp.

Innehåll: 45 g

Användning

Fukta tandborsten och doppa den i pulvret. Borsta tänderna som vanligt och känn sedan resultatet. Vid dagligt bruk håller Evas Vit-tandpulver Eugenia dina tänder rena samtidigt som vitheten bibehålls. Pulvret gör tandytorna släta och ger en frisk andedräkt.

Produkterna är testade av Niom och godkända inom EU och innehar säkerhetsföreskrifter samt flertal referenser från tandläkare.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
Recensera denna produkt

Eva Vit-Tandpulver Eugenia

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5fungerar verkligen
2011-03-24 av: Louise (ålder: 25-34)
En bra produkt som ger resultat fort.
Denna produkt har verkligen förbättrat mina tänder. Även min tandläkare blev överraskad av hur bra mina tänder var, efter att jag använt detta medel några veckor.
Rekommenderas till: Alla som vill ha vitare, hälsosammare tänder
5 av 5 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Vitare tänder
2010-10-04 av: Alie (ålder: 35-44)
Vitare, renare och friskare tänder på ett enkelt sätt
toppen
Rekommenderas till: Kaffedrickare,snusare,rökare och de som vill ha fräsch munhygien
4 av 4 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
4/5Vitt, friskt och fräscht!
2010-11-28 av: Carin D (ålder: 45-54)
Toppenprodukt! Tänderna både känns renare och slätare och blir vitare. Man känner verkligen att produkten gör sitt jobb.
Rekommenderas till: De med missfärgade tänder
4 av 5 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Toppen!
2011-02-06 av: Emelie (ålder: 15-24)
Den här produkten är verkligen helt underbar.
Man känner fort att tänderna blir renare och vitare.
Kommer inte vilja vara utan denna nu!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Lite skeptisk
2018-04-03 av: Thao N (ålder: 35-44)
Tänderna känns både renare och vitare. Men men vet ej om den skadar tänderna på något sätt?
5/5Grym
2017-12-31 av: N T (ålder: 15-24)
Har använt denna i snart ett år och är så otroligt imponerad. Tänderna ser vitare ut och känns lena direkt efter första användningen. Munnen känns fräschare än vad den gör vid användning av vanlig tandkräm. Testade gå tillbaka till vanlig tandkräm men det var hemskt. Med denna känns munnen och tänderna ren på ett sätt tandkräm aldrig kommer att nå upp till. Den är dryg och tar inte slut på ett bra tag. Om du funderar på att köpa denna, köp den!
Rekommenderas till: Snusare, personer med missfärgningar på tänderna, personer som vill ha bättre munhygien
5/5Otroligt bra
2017-08-31 av: jennie v (ålder: 25-34)
En bra produkt som tar bort de ytliga fläckarna. Som både kaffedrickare och snusare har inte tänderna varit de snyggaste men även jag kan le stolt nu med fräschare tänder.
Rekommenderas till: Kaffedrickare, snusare/rökare
5/5Grym produkt!
2016-01-30 av: Anna K (ålder: 25-34)
Fick tips om denna av en vän och jag är jättenöjd! Många anmärker på smaken men man vänjer sig snabbt. Den är något salt i smaken. Men borstar jag med vanlig tandkräm nu så tycker jag nästan att den är för söt. Tänderna känns lena och rena. Jag upplever de som att de blir vitare ju mer jag använder det.
Rekommenderas till: Till alla som vill ha vitare och renare tänder.
5/5Skyddar tänder
2014-06-19 av: Lia D (ålder: 15-24)
Jag har lite problem med tänder och risk för karies och så, gör ont t.ex. när jag äter sött och grejer men när jag använde det här pulvret så blev tänderna lite lite vitare, men!!! huvudsaken är att tänderna blev lite friskare och jag hade inte ont alls i tänderna oavsett vad jag åt ! Så den typ skyddar tänderna gissar jag? iallafal är det good stuff (: Lite dyrt dock men räcker ju ändå länge :D
Rekommenderas till: Alla
5/5mirakel produkten
2013-04-05 av: miss l (ålder: 15-24)
Rengör, polerar och bleker!
Vitare renare tänder och fräschare andedräkt!
Billigt och drygt, resultat från första användnignen!
Rekommenderas till: alla
5/5Jepp
2013-02-02 av: Johanna K
Jag blev verkligen positivt överraskad av den här produkten. Jag har provat allt i flera års tid ifrån blekande tandkrämer till pennor, till skenor som man ska ha i munnen i 20 min och ingenting har gjort någon skillnad. Som ett sista försök beställde jag denna och wow, den gav resultat efter ett par gånger. Nu efter ett par månaders användning är jag fortfarande förvånad. Den har gett mig vitare tänder och dessutom känns tänderna renare jämfört med tandkräm. Ett stort minus för smaken som är hemsk, man vänjer sig, men det smakar ändå illa.
Rekommenderas till: Alla som inte är smakkänsliga
5/5Riktigt bra produkt som vet vad den gör och snackar om!
2012-10-02 av: Elsa E (ålder: 25-34)
Detta tandpulver var en ren fröjd att använda! Man kan dosera exakt hur man vill och resultatet blir ett vitt och glänsande leende med frisk andedräkt! Smaken på produkten är kanske inte det man är mest van vid vanlig tandborstning (det påminner inte alls om vanlig tandkrämssmak), men det smakar långt ifrån vedervärdigt. Brukade dessutom använda SB12 för att försäkra mig om frisk andedräkt förr, behöver jag inte längre med denna produkt. Jag genomgick en tandoperation för många år sedan nu, som tyvärr lämnde en väldigt obehaglig känsla av att jag aldrig riktigt fick det helt rent längst bak i munnen där de hade tagit bort tänder. Detta tandpulver rengör effektivt och grundligt där bak nu! :-)
Enda minus är att burken är för platt för att innehålla ett så löst puder som detta faktiskt är, hade gärna sett ätt det kom i en burk som var lite högre utformad, eftersom det lätt yr lite puder på handfatet när man öppnar såväl som stänger den nuvarande burken.
Utöver det har jag inget att klaga på! :-)
Rekommenderas till: Alla! Verkligen alla!
5/5Fantastisk!
2012-05-11 av: Cherie (ålder: 25-34)
Fungerar verkligen! Märkte att mina tänder blev vitare efter bara några dagar, och nu har jag använt den i snart 3 veckor och tycker hela min ''munhälsa'' har förbättras! Dock smakar den inte så värst gott men att den är extremt dryg och verkligen hjälper väger upp! Vilken mirakelprodukt!
Rekommenderas till: Alla som vill ha vita, renare tänder och en bra munhälsa.
5/5Love it!
2012-02-14 av: C (ålder: 15-24)
Den fungerar verkligen och man känner den rena, fräscha känslan.
Har faktiskt fått frågan om jag gjort tandblekning så den har gjort märkbar skillnad :)
Mycket nöjd!
Rekommenderas till: Alla
5/5Renare och vitare tänder
2011-05-27 av: Aisha M
En bra produkt som rekommenderas. Du får vitare och friskare tänder.
4/5Känns rent och fräscht
10 dagar sedan av: Sigrid (ålder: 45-54)
Den smakar ganska illa, men inte olidligt. Jag tycker det påminner om vitpeppar. Men tänderna känns väldigt rena och jag tycker ändå att pulvret funkar bra :)
Rekommenderas till: De som inte störs av lite konstig smak
4/5bra pris
2018-01-24 av: Hannah W (ålder: 15-24)
funkar väldigt bra för ett väldigt bra pris! rekommenderar denna
Rekommenderas till: alla
4/5Snabbt
2011-06-26 av: Sanna J
Det tog inte många dagar innan jag började se skillnad på mina tänder. De är helt klart ljusare.
Det enda negativa jag har att säga om produkten är att smaken är hemsk! Var är den utlovade, fräscha papparmint-smaken? Allt jag känner är hur jag föreställer mig att en mineralsten till hästar smakar.. Men det är inget man inte står ut med för finare tänder
3/5Funkar verkligen bra på missfärgningar, men smakar riktigt äckligt.
2012-09-04 av: Helena H (ålder: 35-44)
Missfärgningar på tänderna försvinner redan vid första användningen, och man känner sig riktigt ren om tänderna. Däremot luktar den äckligt och smakar vidrigt, vilket drar ner betyget.
Rekommenderas till: Till alla som vill bli av med sina gula kaffetänder.
3/5Ganska bra
2012-06-14 av: Elsa (ålder: 15-24)
Pulvret har en lukt som jag blir lätt illamående av. Därför är det ganska äckligt att ha det i munnen, eftersom det smakar som det luktar. Trots det fungerar den ganska bra, men inte så värst mycket bättre än en tandkräm med polermedel i. Tycker produkten är för dyr för att inte vara så effektiv.
Rekommenderas till: För de som inte tycker tandkrämen "tar" allt, och inte störs av lukter.
2/5Helt okej produkt men tyvärr inte så stor skillnad.
2012-07-29 av: Johannah (ålder: 15-24)
För det första är smaken inte så jättegod och med tanke på att man ska borsta runt det pulvret i munnen ett tag så är det lite jobbigt, det är definitivt inte någon fräsch smak på den. Tyckte inte att det blev så stor skillnad på mina tänder, de är inte speciellt gula och eftersom jag inte röker, snusar, dricker kaffe, eller rödvin så tänkte jag att tänderna borde bli lite vitare men icke.
Däremot kan jag tänka mig att den hjälper mer på dem som dricker kaffe, snusar eller röker m.m eftersom deras tänder kanske är lite gulare.
1/5klarade det inte
2017-07-25 av: Sara A (ålder: 25-34)
Hemskt att använda-Jag vill spy. Det kanske hjälper men klarade inte av att använda det iallafall. Så jag har testat men kände att det var inget för mig så kommer inte att använda detta. Man bör fundera över om man pallar innan man köper. Jag trodde jag skulle klara det men det var för mycket för mig.
1/5Jätteäckligt!
2013-04-19 av: Cecilia L (ålder: 35-44)
Köte det här tandpulvret för att få bort litet vitare tänder och friskare tandkött men blev så besviken! Väldigt konstig smak på det. Kunde bara använda det två gånger innan jag var tvungen att slänga det för att det var så äckligt, inte alls friskt. Fick en unken smak i munnen som höll i sig länge och min man frågade vad jag hade borstat tänderna med! Och att det är gjort i Egypten känns litet underligt för innehållsförteckningen till trots, tillåter de alla möjligt gifter och har inte direkt någon koll på vad som stoppas i skönhetsmedel. Det är möjligt att det här pulvret fungerar men jag ville inte chansa - det ska inte vara ett lidande att borsta tänderna. Dessutom en ohygiensk förpackning - man måste doppa tandborsten direkt i burken.
Rekommenderas till: Ingen
1/5Inte riktigt
2012-03-02 av: lolomao (ålder: 25-34)
Nej, jag var besviken, mina tänder blev inte vitare än förut, även att jag är inte rökare, dricker ej kaffe, röd vin, te, men ändå fick inte vita tänder som de andra har skrivit, samt smakar inte gott, äckligt. Så jag kommer att prova en annan produkt, få vi se:)
fräsh i munnen jo, det kan stämma.
Rekommenderas till: ingen