search

EVY
After Sun

EVY After Sun
159 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
EVY After Sun - med samma skyddande grundformula som EVYs solskydd. Denna härliga aftersun hjälper till att göra din solbränna extra hållbar och långvarig och tack vare att denna mousse varken sköljs av eller gnids bort är den lämplig innan klor- ell… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

EVY After Sun

EVY After Sun - med samma skyddande grundformula som EVYs solskydd. Denna härliga aftersun hjälper till att göra din solbränna extra hållbar och långvarig och tack vare att denna mousse varken sköljs av eller gnids bort är den lämplig innan klor- eller havsbad samt efter rakning.

EVY After Sun är berikad med vitamin C och E, silkesextrakt och kollagen för att hjälpa till att reducera risken för solskador. Den innehåller flera aktiva ingredienser som är extra verksamma och långtidsverkande. Denna aftersun hjälper till att intensivt återfukta och hjälper din hud att behålla sin vackert solbruna nyans utan att flagna. En mousse som snabbt absorberas och fungerar idealiskt under smink och kläder då den har en matt finish samt är kladdfri utan att täppa igen porerna.

  • Passar alla hudtyper.
  • Fri från konserveringsmedel & parfym.

Innehåll: 150 ml

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

EVY After Sun

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Underbar!
2018-11-24 av: Ida Maria Josefin A
Svalkar, mjukgör och sjunker in jättefint. Lägger sej inte som en film på ytan utan sjunker in fint.
Rekommenderas till: De som vill ha en bra produkt.
5/5Toppen!
2018-08-14 av: J B (ålder: 25-34)
Superbra after sun som snabbt sjunker in i huden, känns svalkande och fräsch och förhoppningsvis håller brännan lite längre.
Rekommenderas till: Alla