search

EVY
Sunscreen Mousse 10 Low Protection SPF

EVY Sunscreen Mousse 10 Low Protection SPF
139 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
EVYs grundformula är en medicinteknisk uppfinning som fördelas i hela det översta hudlagret istället för att lägga sig på ytan som traditionella solskydd. EVY försvinner därför inte vid bad eller handdukstorkning och ger ett mycket effektivt skydd i… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

EVY Sunscreen Mousse 10 Low Protection SPF

EVYs grundformula är en medicinteknisk uppfinning som fördelas i hela det översta hudlagret istället för att lägga sig på ytan som traditionella solskydd. EVY försvinner därför inte vid bad eller handdukstorkning och ger ett mycket effektivt skydd i upp till 6 timmar.

Den lättapplicerade moussen underlättar att uppnå rekommenderad mängd solskydd och är ungefär dubbelt så dryg i jämförelse med kräm. Formulan är lämplig för alla hudtyper men särskilt för känslig hy och ansikte. Fett-, kladdfri och täpper ej till porerna samt kan användas i hårbotten och hårtopparna. Utmärkt under smink.

Formulan förstärker hudens naturliga skyddsbarriär och hjälper till att bibehålla hudens fukt och stå emot irritationer även vid påfrestande förhållanden med stark sol, vind och saltvatten. Högsta möjliga UVA skydd. Fri från parabener, parfym samt nanopartiklar. Bakteriesäker och fräsch produkt som håller sig som ny tills flaskan är slut.

EVY sunscreen mousse rekommenderas av hudläkare och hudterapeuter till personer med soleksem/allergi och har utsetts till det säkraste solskyddet av Vitiligoförbundet.

  • SPF 10.

Innehåll: 150 ml

Användning

Skaka flaskan, vänd behållaren upp och ned och tryck fram önskad mängd. En golfbollsstor klick räcker till en vuxen persons arm. Tillåt torka i några minuter innan du sätter på kläder. Överflöd går bra att skölja bort med vatten utan att skyddet försvinner.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

EVY Sunscreen Mousse 10 Low Protection SPF

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Så ska ett solskydd vara !
4 dagar sedan av: Anna B (ålder: 35-44)
Nu har jag letat färdigt i djungeln av solskydd, den här är grymt bra. Inget kladd och lätt att smörja in både i ansiktet och på kroppen. Då den går djupare och inte badas bort i första taget så räcker det långt med SPF 10 om man har normal/tålig hud mot solexponering.
5/5Bästa solskyddet
2017-06-10 av: Therese R (tezets.wordpress.com)
Jag kommer troligtvis aldrig köpa andra solskydd än EVY framöver. Kladdfri, går in i huden på samma gång man lägger på den, missfärgar inte badkläderna och sitter bra genom svett och bad. Känns till och med fräsch i ansiktet. Enda nackdelen är att den går in så snabbt att det till och med kan vara svårt att veta om man missat någon fläck om man inte är noga ;)
Rekommenderas till: ALLA