search

EVY
Sunscreen Mousse 20 Medium SPF

EVY Sunscreen Mousse 20 Medium SPF
Tipsa en vän
EVYs grundformula är en medicinteknisk uppfinning som fördelas i hela det översta hudlagret istället för att lägga sig på ytan som traditionella solskydd. EVY försvinner därför inte vid bad eller handdukstorkning och ger ett mycket effektivt skydd i… Läs mer här

EVY Sunscreen Mousse 20 Medium SPF

EVYs grundformula är en medicinteknisk uppfinning som fördelas i hela det översta hudlagret istället för att lägga sig på ytan som traditionella solskydd. EVY försvinner därför inte vid bad eller handdukstorkning och ger ett mycket effektivt skydd i upp till 6 timmar.

Den lättapplicerade moussen underlättar att uppnå rekommenderad mängd solskydd och är ungefär dubbelt så dryg i jämförelse med kräm. Formulan är lämplig för alla hudtyper men särskilt för känslig hy och ansikte. Fett-, kladdfri och täpper ej till porerna samt kan användas i hårbotten och hårtopparna. Utmärkt under smink.

Formulan förstärker hudens naturliga skyddsbarriär och hjälper till att bibehålla hudens fukt och stå emot irritationer även vid påfrestande förhållanden med stark sol, vind och saltvatten. Högsta möjliga UVA skydd. Fri från parabener, parfym samt nanopartiklar. Bakteriesäker och fräsch produkt som håller sig som ny tills flaskan är slut.

EVY sunscreen mousse rekommenderas av hudläkare och hudterapeuter till personer med soleksem/allergi och har utsetts till det säkraste solskyddet av Vitiligoförbundet.

  • SPF 20.

Innehåll: 150 ml

Användning

Skaka flaskan, vänd behållaren upp och ned och tryck fram önskad mängd. En golfbollsstor klick räcker till en vuxen persons arm. Tillåt torka i några minuter innan du sätter på kläder. Överflöd går bra att skölja bort med vatten utan att skyddet försvinner.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
Recensera denna produkt

EVY Sunscreen Mousse 20 Medium SPF

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Bästa solskyddet alla kategorier
2017-06-10 av: Therese R (tezets.wordpress.com)
Jag kommer troligtvis aldrig köpa andra solskydd än EVY framöver. Kladdfri, går in i huden på samma gång man lägger på den, missfärgar inte badkläderna och sitter bra genom svett och bad. Känns till och med fräsch i ansiktet. Enda nackdelen är att den går in så snabbt att det till och med kan vara svårt att veta om man missat någon fläck om man inte är noga ;)
Rekommenderas till: Alla!
5/5Bra och hållbar svensk solkräm
2017-05-11 av: Felix E (ålder: 35-44)
Har genom åren köpt massvis av denna produkt, älskar att det är en foam man smörjer som som snabbt absorberas i huden. Den sitter längre än andra produkter och är bra vattenfast och klibbar knappt, super bra för barnen. Har själv lite känslig hud så har jobbat med många olika krämer genom åren, numera bara denna.
Rekommenderas till: Alla som vill skydda sig i solen