search

.FÄRG Matte Hyperflex Shadow

.FÄRG Matte Hyperflex Shadow
Tipsa en vän
.FÄRG Matte Hyperflex Shadow, flexibla och högpigmenterade ögonskuggor som fungerar lika fantastiskt som ögonskugga, rouge, highlight eller contouring. Läs mer här

.FÄRG Matte Hyperflex Shadow

.FÄRG Matte Hyperflex Shadow, flexibla och högpigmenterade ögonskuggor som fungerar lika fantastiskt som ögonskugga, rouge, highlight eller contouring.

Dessa flexibla ögonskuggor går att använda fuktade eller torra, skapa eyeliner eller fyll i dina ögonbryn, och du kan även blanda dem med .FÄRG Foundation Base för att intensifiera vilken färg du vill och skapa egna ögonskuggsprimers, krämskuggor, krämrouge, krämhighlighters och läppfärg. Du kan även blanda dem med .FÄRG Läppglans för att få fram ljust den läppfärg du önskar. Var kreativ, endast din fantasi sätter gränser!

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

.FÄRG Matte Hyperflex Shadow

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Favo singel ögonskuggor
2017-12-30 av: Viktoria C
Har hittills köpt 5 av dessa skuggor och dom är TOPPENBRA. Bra kvalité, hållbarhet, pigmentering och de är multifunktionella. Jag använder till exempel "nougat" som transitioning shade i ögonvecket och även som contour för hela ansiktet. Man behöver bara doppa borsten en gång i dessa skuggor för att få den pigmenteringen du behöver, ibland måste man till och med borsta av lite. Så dryga och prisvärda.
Rekommenderas till: alla
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Värt varenda krona!!!
2017-08-29 av: Elisabeth C (ålder: 25-34)
När jag gick min make up utb så använde vi detta märket och jag vill bara säga att jag har än idag inte hittat en bättre skugga!!!!!! Bra till allt, ögon, som highlighter, contuor ALLT!!
Rekommenderas till: ALLA
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Pigmenterade!!
2017-04-07 av: Melani (ålder: 15-24)
Har köpt dessa i tre olika färger hittills rekommenderar verkligen. Färgerna är pigmenterad och dryga, så man får mycket för priset mjuk och pudrigt.
Rekommenderas till: Alla!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
3/5Röd ögonskugga helt godkänd
2018-02-27 av: Veronica J
Köpte den röda ögonskuggan, satt nästan hela dagen men fick fylla på en gång. :) härliga färger de har i detta märket. Perfekt för att piffa upp ens dag med en sån här skugga. :)
Rekommenderas till: Alla som älskar att exprimentera med ögonskuggor borde köpa av detta märke.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.