Fars dag

Filtrera

Fira pappa på fars fag 2021
Den 14 november är det dags att uppmärksamma och fira alla pappor lite extra på farsdag. Och självklart ska han även få en fin present. För att göra jobbet lättare för dig så har vi på eleven samlat alla de bästa presenttipsen på ett och samma ställe så att du kan hitta den perfekta presenten till fars dag. Och det bästa av allt, du behöver inte bege dig till någon butik och trängas eller stå i kö, på eleven klickar du lätt hem det du vill ha utan att behöva lämna soffan.

Det här är fars dag
Fars dag har sitt ursprung från USA på 1910-talet. Sonora Smart Dodd i staten Washington ville hedra sin far William Smart för att han på egen hand fostrat henne och hennes fem syskon sedan hans hustru dött i barnsäng. Hennes initiativ spred sig och 1924 ställde sig president Calvin Coolidge bakom idéen. Men först 1966 instiftade president Lyndon B. Johnson den tredje söndagen i november som Fars dag i hela USA. Konceptet spred sig och kom till Sverige 1931. I Sverige firades fars dag till en början i juni men flyttades sedan till november för att ligga bättre till i förhållande till mors dag.

Vi hjälper dig att hitta den rätta presenten.
På den här sidan hittar du massor av härliga presenttips till pappa. Skäm bort honom med en lyxig skönhetspresent istället för den klassiska slipsen eller ett par tråkiga strumpor. Försök att komma ihåg vad din pappa använder för skönhetsprodukter. Det kan vara en deodorant, parfym eller en rakhyvel som han kanske behöver en påfyllning av? Är det en produkt som han redan använder och gillar så kan det aldrig bli fel. Eller kolla i badrumsskåpet, vilken parfym använder din pappa? Då kan det kan vara en bra idé att köpa en deodorant eller duschkräm i samma doft. Eller är din pappa utav den mer modiga sorten? Då kan du överraska honom med någon ny parfym som han inte testat förut. Han kommer då både bli överraskad och glad.
Eller är din pappa en som har en parfym för varje tillfälle? Ja, då kanske du ska satsa på en skäggtrimmer eller varför inte en härlig skäggolja. Ett vackert välansat skägg är aldrig fel. Eller så är han redan försedd med alla saker han kan behöva, då kanske det är förvaring för alla produkter han behöver. Glöm inte att den otippade fars dag presenten också kan bli den bästa presenten som din pappa kommer att komma ihåg många år efter.