search

Ferrari
Black for Men Deodorant Stick

Ferrari Black for Men Deodorant Stick
160 kr185 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Denna deodorant kombinerar vårfräscha och levande aromer från plommon, bergamott och röda äpplen med varmare toner av jasmin, kardemumma och kanel. I hjärtat av doften finner man den romantiska vaniljen och mysken som gärna sticker fram bland de rest… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Ferrari Black for Men Deodorant Stick

Denna deodorant kombinerar vårfräscha och levande aromer från plommon, bergamott och röda äpplen med varmare toner av jasmin, kardemumma och kanel. I hjärtat av doften finner man den romantiska vaniljen och mysken som gärna sticker fram bland de resterande inslagen.

För att vara en herrdoft har denna en överraskande söt bas som kanske just tack vare den spännande kompositionen, uppskattas väldigt av det motsatta könet.

Innehåll: 75 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller