search

Figs & Rouge
100% Organic Balm - Coco Vanilla

Figs & Rouge 100% Organic Balm - Coco Vanilla
Tipsa en vän
Lugnande, rogivande och återfuktande för läppar och hud, med en gudomlig doft! En 100% ekologisk multi-balm som kan användas för läppar, händer, ansikte och kropp. Berikad med vitaminer, essentiella oljor, närande shea smör och ekologisk honung, ger … Läs mer här

Figs & Rouge 100% Organic Balm - Coco Vanilla

Lugnande, rogivande och återfuktande för läppar och hud, med en gudomlig doft! En 100% ekologisk multi-balm som kan användas för läppar, händer, ansikte och kropp. Berikad med vitaminer, essentiella oljor, närande shea smör och ekologisk honung, ger den dig effektiv återfuktning med bara ekologiska ingredienser.

  • Passar alla hudtyper.

Innehåll: 17 ml

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller