search

Filorga Laboratoires Paris
NCEF Night Mask

Filorga Laboratoires Paris NCEF Night Mask
Filorga Laboratoires Paris NCEF Night MaskFilorga Laboratoires Paris NCEF Night Mask
769 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Filorga Laboratoires Paris NCEF Night Mask är framtagen för trött och stressad hud och hjälper till att vårda huden medan du sover! Den har en formula med NCEF, poly revitalisante complex, framtaget av Filorgas laboratorie. Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

Filorga Laboratoires Paris NCEF Night Mask

Filorga Laboratoires Paris NCEF Night Mask är framtagen för trött och stressad hud och hjälper till att vårda huden medan du sover! Den har en formula med NCEF, poly revitalisante complex, framtaget av Filorgas laboratorie.

Denna nattmask innehåller aktiva ingredienser som Melatonin CX® som verkar under natten tillsammans med hyaluronsyra och kollagen för att boosta hudens fasthet. Denna nattmask hjälper även till att rena huden från oxidativ stress och föroreningar för att du ska vakna upp med en härlig lyster! Din hud lämnas med en fastare, slätare känsla, mer lyster och en mer utvilad samt ungdomlig look!

  • Passar trött, stressad hud
  • Jobbar medan du sover
  • Flera aktiva ingredienser för maximalt resultat

Innehåll: 50 ml

Användning

Applicera ett tunt lager efter rengöring på kvällen, även vid ögonområdet och på hals. Den absorberas på bara några minuter. Låt verka under natten. Kan användas varje eller varannan kväll, beroende på behov.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller