search

FOREO
ESPADA Cobalt Blue

FOREO ESPADA Cobalt Blue
FOREO ESPADA Cobalt BlueFOREO ESPADA Cobalt BlueFOREO ESPADA Cobalt Blue
1 399 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
FOREO presenterar ESPADA™, ett revolutionerande verktyg när det kommer till att tackla blemmor och acne. ESPADA™ använder sig utav blått LED-ljus tillsammans med vibrerande T-Sonic™-teknologi som angriper finnar med otrolig precisio… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

FOREO ESPADA Cobalt Blue

FOREO presenterar ESPADA™, ett revolutionerande verktyg när det kommer till att tackla blemmor och acne. ESPADA™ använder sig utav blått LED-ljus tillsammans med vibrerande T-Sonic™-teknologi som angriper finnar med otrolig precision och hjälper till att förebygga acne/blemmor/pormaskar vid källan för en klarare och fräschare hud, med en behandling som går effektivt och snabbt utan att orsaka onödig irritation på huden i processen.

Terapi genom blått LED-ljus innebär att energin från ljuset tar sig ned i porerna och verkar bakteriedödande på Propionibacterium Acnes, den specifika bakterien som orsakar acne. Kombinationen med ESPADA's unika T-Sonic™-pulseringar hjälper LED-ljuset att ta sig djupare ned i huden för en förstärkt effekt. Behandlingen är helt smärtfri och enkel att utföra.

Den övre delen av ESPADA™ är täckt med en bakterieresistent silikon, vilket förebygger spridningen av aknebakterier samtidigt som den är skonsam mot känsliga områden. Den är bekväm att hålla och har ett snabbtorkande, icke-poröst yttre just för att förhindra bakterietillväxt.

  • Framtagen för att förebygga- och reducera acne/blemmor/orenheter
  • Skonsam & effektic
  • Kombinerar blått LED-ljus och T-Sonic™-pulseringar för maximal effekt
  • Bakteriedödande
  • Smidig och lätt att använda
  • 2 års garanti
  • 10 års kvalitetsgaranti
Kort fakta om acne

När bakterier och döda hudceller samlas i porerna kan det uppstå rodnad och inflammation som kan resultera i ett oönskad utbrott som man gärna vill bli av med så snabbt som möjligt. Dessa utbrott och blemmor kan vara svåra att täcka med makeup, och många behandlingar kan ha biverkningar som kan irritera huden. Det fina med ESPADA är att den hjälper till att reducera och förebygga utbrottet redan innan det får en chans att komma upp till hudytan.

Huvudsakliga anledningar till acne och blemmor är genetik, stress, diet, hormonell obalans, medicin & skönhetsrutin.

Användning

Rengör ansiktet från makeup och orenheter. ESPADA's blåa LED-ljus är gör sig mest effektivt på rengjord och torr hud. Pressa ned knappen för att starta produkten och rikta den mot problemområdet, sikta med den lilla röda lampan.

LED-ljuset och T-Sonic™-pulseringar aktiveras när produkten kommer i kontakt med huden. Håll apparaten över problemområdet under 30 sekunder. Efter att timern har indikerat att det gått 30 sekunder, repetera upp till 4 gånger eller flytta apparaten till ett nytt området som du vill ta hand om.

Under/efter användning kan du uppleva att huden känns varm, och det kan uppstå en temporär rodnad inom 24 timmar. Även temporär förändring i hudtonen kan uppkomma, skulle det hålla i sig i längre än 24 timmar, sluta använda din ESPADA™

Notera att trots kliniska studier så skiljer sig resultatet från person till person.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

FOREO ESPADA Cobalt Blue

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller