search

FOREO
LUNA 3 for Normal Skin

FOREO LUNA 3 for Normal Skin
FOREO LUNA 3 for Normal SkinFOREO LUNA 3 for Normal SkinFOREO LUNA 3 for Normal SkinFOREO LUNA 3 for Normal Skin
2 195 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
FOREO LUNA 3, den skonsammaste ansiktsborsten i skönhetsvärlden. LUNA 3 har en 30% mjukare silikonborste och T-Sonic-teknologi som effektivt tar bort orenheter, olja och överflödigt sebum på bara en minut. Den har en uppstramande ansiktsmassage som g… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

FOREO LUNA 3 for Normal Skin

FOREO LUNA 3, den skonsammaste ansiktsborsten i skönhetsvärlden. LUNA 3 har en 30% mjukare silikonborste och T-Sonic-teknologi som effektivt tar bort orenheter, olja och överflödigt sebum på bara en minut. Den har en uppstramande ansiktsmassage som gör att din hy blir smidigare och får ett mer ungdomligt utseende.

LUNA 3 använder T-Sonic-pulsationer som ger en djupare rengöring än den den du får av att bara navända händerna, vilket ger dig en effektiv daglig rengöringsrutin. Detta gör att din hy får bättre förmåga att absorbera efterföljande hudvårdsprodukter. T-Sonic-pulsationerna har 16 olika intensiteter och med det mjuka silikonet får du en skonsam men effektiv rengöring.

I det uppstramande massageläget kan du välja bland flera rutiner som med hjälp av varsamma pulseringar reducerar synbarheten av ålderstecken.

  • Passar normal hy.
  • Smartare hudvård: anpassa efter just din huds behov i FOREO-appen, där du väljer pulseringsintensitet samt massagerutin.
  • 1 USB-laddning håller i upp till 650 användningar.

Användning

Ladda ned FOREO-appen i din telefon. Lås upp din LUNA och registrera den genom att slå på Bluetooth på din mobil eller iPad, håll in knappen på din LUNA för att sedan synka med FOREO-appen. Där styr du dina val. FOREO rekommenderar rengöring med LUNA 3 en minut varje morgon och kväll. LUNA 3 stänger av sig själv efter att din rutin är slutförd.

Rengöringsläget: Avlägsna all makeup, fukta din hud och applicera din rengöring. Tryck på den universala knappen på LUNA 3 för att aktiverar rengöringsläget. Rengör genom att jobba i cirkulära rörelser på kinder, panna och upp och ned längst med näsan. Håll ned knappen i 3 sekunder för att stänga av rengöringsläget.

Massageläget: Applicera serum på ren och torr hy. Följ sedan instruktionerna i FOREO-appen för att aktivera din valda rutin. Följ upp med fuktkräm.

Observera: Håll din LUNA i optimalt skick genom att undvika rengöringar med lera, silikon eller korn då de kan skada silikonborstens yta. Om borsten blir tilltrasslad, stryk försiktigt i en riktning för att de ska komma tillbaka i sin position.

Observera att inga rabatter gäller denna produkt.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

FOREO LUNA 3 for Normal Skin

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller