search

FOREO
LUNA Mini 2 Rengöringsborste, Mint

FOREO LUNA Mini 2 Rengöringsborste, Mint
1 295 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
LUNA™ mini 2 är en praktisk, effektiv och kompakt rengöringsborste som är lätt att ta med på resan. LUNA™ Mini 2 Pink Pearl har pulseringar som är ger en förbättrad ansiktsrengöringsborste med åtta justerbara lägen som garanterar en speci… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

FOREO LUNA Mini 2 Rengöringsborste, Mint

LUNA™ mini 2 är en praktisk, effektiv och kompakt rengöringsborste som är lätt att ta med på resan. LUNA™ Mini 2 Pink Pearl har pulseringar som är ger en förbättrad ansiktsrengöringsborste med åtta justerbara lägen som garanterar en specialanpassad rengöringsupplevelse. Allt du behöver är 1 minut två gånger om dagen för ett fräscht utseende och en hud som känns jämnare.

Dess teknologi erbjuder en djup men skonsam rengöring som effektivt tar bort döda hudceller och framhäver en jämnare, finare hudton med massor av lyster! Vid regelbunden användning hjälper den även din hud att reducera och förebygga ålderstecken, för att ge din hud ett mer ungdomligt utseende. Den tar enkelt bort orenheter, smuts, överflöd av olja och makeup-rester, mer noggrant än när du endast rengör med händerna. Den hjälper även till att öka blodcirkulationen i din hud vilket omedelbart gör din hud naturligt strålande.

Varför ska jag välja LUNA™ Mini 2 Mint?

För det första så är ju färgen på denna LUNA™ Mini 2 jättefin - om man är ett fan av rosa, vilket vi på eleven är. För det andra så är det en uppdaterad version av originalet vilket innebär att man förbättrat både funktion och utseende. LUNA™ Mini 2 har låsbara kontroller, en kompakt design och håller i 5 månader på en full laddning om du använder den två gånger dagligen vilket gör den idealisk att ha med sig när du reser.

Den har också 36% tjockare silikon vilket gör den otroligt bekväm att använda samtidigt som den känns mjukare mot din hud. Detta gör också att motorljudet från produkten hörs mindre, vilket gör rengöringsritualen mer avslappnande. Den har hela 8000 pulseringar per minut som gör din rengöring djupgående och effektiv med anti-age effekt. Detta tillsammans med att borsthuvudet är 50% större och 26% längre silikontoppar för bättre flexibilitet gör LUNA™ Mini 2 Pearl Pink till ett måste-ha för dig som önskar en djupgående rengöring samt vill få ut anti-age effekt och vård samtidigt som du rengör huden. Eftersom den är 100% vattentät kan du också använda den i duschen!

Specifikationer

  • Färg: Ljusblå.
  • Storlek mini.
  • Rengöringsborsten är helt vattentät och håller i 300 användningar per laddning.
  • Den uppdaterade ansiktsborsten med 3 rengöringszoner passar samtliga hudtyper.
  • Material av mjukt silikon.
  • Den ultrahygieniska silikonborsten är 35 gånger mer hygienisk än nylonborstar.
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller