search

FOREO
LUNA Play Plus Rengöringsborste, Mint

FOREO LUNA Play Plus Mint
FOREO LUNA Play Plus MintFOREO LUNA Play Plus MintFOREO LUNA Play Plus MintFOREO LUNA Play Plus MintFOREO LUNA Play Plus Mint
499 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
FOREO presenterar här ett storasyskon till LUNA™ Play; LUNA™ Play Plus! Som namnet avslöjar är denna variant en uppgradering av sin föregångare, fortfarande riktigt prisvärd och med ett gäng extra fördelar! Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

FOREO LUNA Play Plus Rengöringsborste, Mint

FOREO presenterar här ett storasyskon till LUNA™ Play; LUNA™ Play Plus! Som namnet avslöjar är denna variant en uppgradering av sin föregångare, fortfarande riktigt prisvärd och med ett gäng extra fördelar!

LUNA™ Play Plus är perfekt introduktion till FOREO's värd av T-sonic-baserade rengöringsapparater. Det är otroligt en effektiv produkt som smidigt och skonsamt rengör och exfolierar din hud med hjälp av sin ultrahygieniska silikondesignen med pulseringsteknologi. LUNA™ Play Plus går att använda med alla typer av vanliga ansiktsrengöringar, observera dock att korn- eller lerbaserade produkter kan skada silikonet så dessa typer av rengöringar rekommenderas ej att användas i kombination med apparaten.

Att rengöra huden med LUNA™ Play Plus ger dig en 35 gånger så hygienisk rengöring i jämförelse med en traditionell rengöringsborste. Silikon är ett icke-poröst material och samlar därför inte på sig bakterier. Designen är helt vattentät för användning även i duschen, och den lagom stora storleken gör den även perfekt smidig att ha med sig på resan. För tro oss, när du väl har testat en FOREO så kan du inte vara utan den!

  • Ultrahygienisk
  • Passar alla hudtyper
  • Skonsam & grundlig rengöring
  • Pulseringsteknologi
  • Upp till 400 användningar per batteribyte
  • 180 dagars standby om den inte används
  • Finns i flera olika färger

Storlek: 71x 65 x 38 mm, vikt 60 g

Vad är skillnaden mellan LUNA™ Play och LUNA™ Play Plus?

Den största skillnaden mellan dessa två modeller är att LUNA™ Play Plus drivs av utbytbart AAA-batteri, jämfört med LUNA™ Play som klarar av ca 100 användningar (100 minuter) och som inte har utbytbart batteri. LUNA™ Play Plus är även större till modellen (för ett bättre grepp) och kan användas upp till hela 400 gånger per batteribyte.

En till fördel med LUNA™ Play Plus är att den har aningens mjukare silikonborst än sin föregångare vilket ger en ännu mer behaglig rengöringsstund.

Användning
  1. Applicera din vanliga rengöring på din LUNA™ Play Plus, fukta snabbt under vatten och slå på den.
  2. Använd rengöringsytan för att varsamt massera in rengöringen i ansiktet under ca 1 minut.
  3. Skölj och torka ansiktet.
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

FOREO LUNA Play Plus Rengöringsborste, Mint

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller