search

FOREO
UFO Fuchsia

FOREO UFO Fuchsia SBA logo
FOREO UFO Fuchsia SBA logoFOREO UFO FuchsiaFOREO UFO FuchsiaFOREO UFO FuchsiaFOREO UFO FuchsiaFOREO UFO Fuchsia
2 795 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Möt framtidens hudvård Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

FOREO UFO Fuchsia

Möt framtidens hudvård
FOREO UFO är världens mest avancerade smarta ansiktsmask, utformad för att förvandla din 20 minuter långa sheetmask-behandling till ett 90 sekunders-treat. Produkten kombinerar speciellt anpassade och aktiverade masker i mikrofiber med Hyper-Infusion-teknologi (värme, kyla och T-Sonic- pulseringar) och LED-ljusterapi för en hemmabehandling på professionell nivå. Värmen öppnar upp porerna, T-Sonic- pulseringar hjälper till att föra aktiva ingredienser djupare ned i huden och kryoterapin både stänger in de aktiva ingredienserna och ger fasthet till huden.

Hyper-Infusion
FOREO UFO jobbar med värme som öppnar upp porerna, vilket hjälper hudvårdsprodukterna att absorberas och förbättrar ingrediensernas förmåga att tränga in i huden. Kyla stänger istället in de aktiva ingredienserna och hjälper blodkärl att dra sig samman, vilket reducerar porsynlighet och huden upplevs mindre svullen. T-Sonic-pulseringar hjälper ljuset att nå djupare in i porerna och ger en avslappnande ansiktsmassage samtidigt som den gör att hudvårdsprodukterna tas upp bättre av huden.

Olikt traditionella sheet-masker erbjuder FORE UFO överlägsna hudvårdsresultat på bara 90 sekunder. Kombinationen av kyla, värme och T-Sonic- pulseringar tillsammans med rött, blått och grönt LED-ljus i förprogrammerade rutiner ger dig möjligheten att få en avslappnande, effektiv och spaliknande behandling i bekvämligheten av ditt hem.

En helt ny innovation inom ansiktsmasker
FORE UFO når enkelt alla delar av ditt ansikte och aktiverar de essentiella ingredienser i vår exklusiva koreanska maskformula. De UFO-aktiverade maskerna är gjorda av mjuk mikrofiber och innehåller växt- och fruktextrakt, koncentrerade botaniska oljor och naturligt blomvatten. Varje mask paras ihop med en förprogrammerad behandling via UFO-appen för att boosta effekten och säkerställa en strålande hy.

Swedish Beauty Awards 2019: Årets Innovation!
"Hurra för modern teknik som vet att berätta exakt vad huden behöver för stunden, och hurra för en nytänkande vinnare som uträttar storverk på 90 snabba sekunder."

Användning

Steg 1: Börja med att ladda ned FOREO-appen och följ instruktionerna för att para ihop den med din UFO. Väl inne i appen, scanna streckkoden på baksidan av masken, motsvarande behandling kommer då att automatiskt synkas med din UFO och du är redo att starta din behandling direkt via appen.
Steg 2: Avlägsna den transparenta plastringen från apparaten och ta ur din valda UFO-mask från förpackningen. Fäst masken på apparaten genom att "klicka" tillbaka ringen på plats, med FOREO-loggan uppåt.
Steg 3:Njut! För din UFO varsamt över rengjord, torr hud och massera in formulan genom cirkulära rörelser tills dess att apparaten automatiskt stängs av och indikerar slutet på din behandling.
Steg 4: En sista touch. Använd fingrarna för att varsamt klappa in resterande serum i huden, tills allt är helt absorberat. Följ upp men din återfuktande kräm.

Specifikationer

 • De 90 sekunder långa behandlingarna arbetar tillsammans med de speciellt utvecklade UFO-aktiverade maskerna Make My Day och Call It a Night.
 • FOREO UFO använder Hyper-Infusion-teknologi som kombinerar värme för att öppna upp porerna, T-Sonic- pulseringar för att föra aktiva ingredienser djupare in i huden och kryoterapi för att stänga igen de aktiva ingredienserna och främja ökad fasthet i huden.
 • Värmeterapi värmer huden för att mjuka upp och öppna porerna, vilket hjälper maskernas ingredienser att tränga in till hudens innersta lager.
 • Kryoterapi kyler för att lyfta och ge fasthet till huden, samtidigt som den reducerar synligheten av porer och reducerar inflammation.
 • Varje behandling inkorporerar en varsamt utvald kombination av temperatur och pulseringsintensitet för att ge maximal effekt och en avslappnande ansiktsmassage.
 • UFO använder en serie av LED-ljusterapibehandlingar för att erbjuda tre photofacials - anti-age (rött LED-ljus), lyster (grönt LED-ljus) och anti-akne (blått LED-ljus).
 • Rött LED-ljus reducerar och förebygger tecken på åldrande samy stimulerar kollagenproduktionen för en mer ungdomlig hy.
 • Grönt LED-ljus ljusar upp glåmig hy och jämnar ut hudtonen för en lysterboost.
 • Blått ljus dödar bakterierna som orsakar akne och stimulerar blodcirkulationen för en fräschare hy.
 • FOREO UFO paras med den speciellt utformade appen för att få ut det mesta av enheten och för att kontrollera T-Sonic- pulseringarnas intensitet, ljusstyrka och värme/kyla.
 • Gjord av medicinskt silikon.
 • USB-uppladdningsbar och 100% vattentät.
 • Två års garanti.
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

FOREO UFO Fuchsia

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Det blev regelbundet del av min rutin
2019-01-31 av: Tilda L (ålder: 25-34)
Den här ansiktsmasken är en vanlig del av min rutin för nattvård. Jag har provat mycket olika skönhets- och hudvårdsprodukter och ingen av dem har någonsin varit så trevlig som den här. Jag är väldigt nöjd med hur min hud ser efteråt. Den här produkten har hjälpt mig mycket.
5/5#urfutureobsession
2018-08-24 av: A
Följer FOREO på insta och via nyhetsbrev och fick därför reda på deras nya produkt som man kunde koppla till mobilen genom en app och efter en lång väntan (några månader) så fick jag äntligen testa den och jag kan ärligt säga att jag aldrig kommer att titta tillbaka. Den kostar absolut pengar men den är värd varenda krona.
Rekommenderas till: Rekommenderar den till varenda person som är villig att investera i sin hudvård
5/5Utmärkt produkt
2018-06-21 av: Ingrid K
Jag ger den 5 stjärnor. Ingen tvekan. Den har utmärkta optioner, bra design, den är lätt att använda när du är van vid den, den kan också vara en leksak. Hur vet jag det? Jag måste skrika på mina barn för att berätta för mig var de sätter den. De spelar med den som om det var en leksak. Tack Gud, de har inte skadat den. Jag måste gömma den från dem.