search

FOREO
UFO Mini Fuchsia

FOREO UFO Mini Fuchsia
FOREO UFO Mini FuchsiaFOREO UFO Mini FuchsiaFOREO UFO Mini FuchsiaFOREO UFO Mini FuchsiaFOREO UFO Mini Fuchsia
1 795 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Ta fram lystern i din hud Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

FOREO UFO Mini Fuchsia

Ta fram lystern i din hud
FOREO UFO Mini erbjuder en ansiktsbehandling som är smidig, enkel och utformad för att ge dig ett smartare maskalternativ - oavsett om du är hemma eller på resande fot. Produkten använder LED-ljusterapi och värmeterapi som tillsammans med T-Sonic-pulseringarna och UFO Mini's innovativa teknologi gör att maskernas essenser kan nå djupare in under hudens yttersta lager. Resultatet blir en strålande hy full av lyster - på bara 90 sekunder.

Hyper-Infusion
FOREO UFO Mini jobbar med värme som öppnar upp porerna, vilket hjälper hudvårdsprodukterna att absorberas och förbättrar ingrediensernas förmåga att tränga in i huden. T-Sonic-pulseringar hjälper ljuset att nå djupare in i porerna och ger en avslappnande ansiktsmassage samtidigt som den gör att hudvårdsprodukterna tas upp bättre av huden.

Framtidens hudvård Till skillnad från traditionella sheetmasker erbjuder UFO Mini överlägsna hudvårdsresultat på bara 90 sekunder. Kombinationen av värme och T-Sonic-pulseringar tillsammans med rött, blått och grönt LED-ljus i förprogrammerade rutiner, ger dig möjligheten att få en avslappnande, effektiv och spaliknande behandling i bekvämligheten av ditt hem.

En helt ny innovation inom ansiktsmasker
FOREO UFO Mini når enkelt alla delar av ditt ansikte och aktiverar de essentiella ingredienser i vår exklusiva koreanska maskformula. De UFO-aktiverade maskerna är gjorda av mjuk mikrofiber och innehåller växt- och fruktextrakt, koncentrerade botaniska oljor och naturligt fruktvatten. Varje mask paras ihop med en förprogrammerad behandling via UFO-appen för att boosta effekten och säkerställa en strålande hy.

Vad skiljer UFO Mini från originalet?
FOREO UFO Mini är identisk med original-UFO förutom den lilla skillnad att UFO Mini inte har den kylande effekten utan istället endast jobbar med värme samt alla tre LED-ljus.

Specifikationer

 • De 90 sekunder långa behandlingarna arbetar tillsammans med de speciellt utvecklade UFO-aktiverade maskerna Make My Day och Call It a Night.
 • UFO Mini använder Hyper-Infusion-teknologi som kombinerar värme för att öppna upp porerna samt T-Sonic- pulseringar för att föra aktiva ingredienser djupare in i huden.
 • Värmeterapi värmer huden för att mjuka upp och öppna porerna, vilket hjälper maskernas ingredienser att tränga in till hudens innersta lager.
 • Varje behandling inkorporerar en varsamt utvald kombination av temperatur och pulseringsintensitet för att ge maximal effekt och en avslappnande ansiktsmassage.
 • UFO använder en serie av LED-ljusterapibehandlingar för att erbjuda tre photofacials - anti-age (rött LED-ljus), lyster (grönt LED-ljus) och anti-akne (blått LED-ljus).
 • Rött LED-ljus reducerar och förebygger tecken på åldrande samy stimulerar kollagenproduktionen för en mer ungdomlig hy.
 • Grönt LED-ljus ljusar upp glåmig hy och jämnar ut hudtonen för en lysterboost.
 • Blått ljus dödar bakterierna som orsakar akne och stimulerar blodcirkulationen för en fräschare hy.
 • FOREO UFO paras med den speciellt utformade appen för att få ut det mesta av enheten och för att kontrollera T-Sonic- pulseringarnas intensitet, ljusstyrka och värme/kyla.
 • Gjord av medicinskt silikon.
 • USB-uppladdningsbar och 100% vattentät.
 • Två års garanti.

Användning

Steg 1: Börja med att ladda ned FOREO-appen och följ instruktionerna för att para ihop den med din UFO. Väl inne i appen, scanna streckkoden på baksidan av masken, motsvarande behandling kommer då att automatiskt synkas med din UFO Mini och du är redo att starta din behandling direkt via appen.
Steg 2: Avlägsna den transparenta plastringen från apparaten och ta ur din valda UFO-mask från förpackningen. Fäst masken på apparaten genom att "klicka" tillbaka ringen på plats, med FOREO-loggan uppåt.
Steg 3:Njut! För din UFO Mini varsamt över rengjord, torr hud och massera in formulan genom cirkulära rörelser tills dess att apparaten automatiskt stängs av och indikerar slutet på din behandling.
Steg 4: En sista touch. Använd fingrarna för att varsamt klappa in resterande serum i huden, tills allt är helt absorberat. Följ upp men din återfuktande kräm.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

FOREO UFO Mini Fuchsia

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Min hud känns mjukare
2018-11-14 av: Frederika F (ålder: 25-34)
Jag använder den här produkten i två månader och jag löste äntligen mina hudtexturproblem. Med den här ansiktsbehandlingen har min hud blivit frisk och ren. När jag rör mitt ansikte nu märker jag en stor skillnad jämfört med den tidigare perioden. Jag är väldigt glad att ha hittat den här produkten som hjälper.
4/5Lukseriøs ansiktsmaske behandlig i eget hjem
2019-03-17 av: Karoline (ålder: 15-24)
Jeg er så fornøyd med dette produktet! Elsker å ta ansiktsmasker, men noen ganger kan det være litt bry å skulle sitte med en sheet mask i 15-20min. Denne var da helt fantastisk å kunne legge en maske inni også er du ferdig etter 90sekunder, men du får mye serum i en maske, så jeg har gjerne klart å fullført samme behandling 3-4 ganger før padden blir for tørr. Investeringen ligger i selve maskinen, for maskene får du mye ut av og deler du opp prisen på hver enkelt maske du får i en pakke er de ofte billigere eller til samme pris som om du skulle kjøpt deg en enkel sheetmask i butikken. Så er absolutt verdt pengene! Men et lite obs er at mini ikke fungerer med alle masker, da ufo mini ikke har cooling effekten. Så er du interessert i øyemasken eller matte masken må du kjøpe den vanlige ufo og ikke mini!
Rekommenderas till: Alle som setter pris på gode ansiktsmasker og behandlingen rundt det