search

Fotkräm

Våra fötter bär oss genom livet och de spenderar större delen av dagarna instängda i våra skor och förtjänar minst sagt lite extra omtanke. ?Liksom övriga delar av kroppen behöver våra fötter och fotleder återfuktas för att hålla sig hälsosamma. En fotkräm återfuktar huden på djupet och håller fötterna fräscha samtidigt som den bidrar till att mjuka upp förhårdnader och ge lindring för trötta och ansträngda fötter.?Vissa fotkrämer kan appliceras både morgon och kväll medan andra fungerar som en inpackning som ger fötterna en intensivkur när det behövs allra mest.

En fotkräm ska hjälpa dina fötter att återuppbygga sig men det är också viktigt att tänka på rätt skor och vilken sula du använder för dina fötter. Alla har olika fottyper och samma gäller fotkrämer, vissa fotkrämer har mer aktiva ingredienser än andra och vissa bekämpar svettlukt medans andra mjuknar upp och ger ett silkeslent skydd.

En fotkräm ska skydda dina fötter från slitage och förhårdnader men samtidigt fungera lugnande och energigivande. Och glöm inte att smörja in dina fötter när du är i solen, de behöver också extra solskydd som resten av kroppen.

En energiboost för fötterna

Ett tips för att hålla fötterna mjuka och hälsosamma är att med jämna mellanrum ge dem ett fotbad där du avlägsnar döda hudceller med hjälp av en fotfil. Avsluta därefter med en fotkräm när huden är torr för att ge dina fötter en rejäl energikick.

Hos oss hittar du fotkrämer från märken som Neat, L'Occitane och Sasco samt många fler.

7 produkter
1
Fotkräm