search

G9SKIN
Milk Bomb Mask, Banana

G9SKIN Milk Bomb Mask, Banana
25 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
G9SKIN Milk Bomb Mask, Banana är en sheetmask full av äkta mjölksyra och mjölkproteinextrakt för att ge en ordentlig boost av fukt till huden. Ansiktsmasken har till skillnad från andra masker en tät struktur och mjukt material för att minska hudstim… Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

G9SKIN Milk Bomb Mask, Banana

G9SKIN Milk Bomb Mask, Banana är en sheetmask full av äkta mjölksyra och mjölkproteinextrakt för att ge en ordentlig boost av fukt till huden. Ansiktsmasken har till skillnad från andra masker en tät struktur och mjukt material för att minska hudstimuleringen och ge en skonsam återfuktning. Då den är väldigt skonsam kan man använda den dagligen och det är bevisat att huden har 33% mer fukt efter användning.

Milk Bomb Mask, Banana har en ren, mjuk doft av banan och är anpassad för sträv, torr och matt hy. Den avlägsnar döda hudceller, ger lyster till huden och har ett aminosyrakomplex för att ge huden energi. Med ingredienser som aloe vera, olivolja, tångextrakt och jamsrotextrakt känns huden återfuktad, mjuk och elastisk.

  • Skonsam sheet mask
  • Äkta mjölksyra och mjölkprotein
  • Passar sträv och torr hy
  • Mikrofibermask

Innehåll: 21 ml

Användning

Rengör ansiktet och applicera toner. Ta ut masken ur förpackningen och placera den med hålen runt ögon, näsa och mun. Låt sitta i 15-20 min. Ta bort masken och massera in kvarvarande serum tills den absorberas helt.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

G9SKIN Milk Bomb Mask, Banana

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Bra!
2018-11-13 av: Sara (ålder: 25-34)
Helt klart värd att testa.
Gillar annars mest de från holika men denna är ett tjockare alternativ, superbra för torr hy och doftar gott.
Rekommenderas till: Alla
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Svalkande och återfuktande
2019-06-05 av: Catharina (ålder: 25-34)
Toppen! Krämig, kylande mask som doftar banan milkshake. Mycket produkt dessutom så man han använda en hel del till hals och dekolletage. Huden känns väldigt återfuktad och mjuk efteråt. Helt klart en ny favorit, speciellt på en varm sommardag :)
Rekommenderas till: Normal till torr hy