search

GA.MA
Tourmaline Curling Iron

19 mm
19 mmGA.MA Tourmaline Curling Iron
Tipsa en vän
GA.MA, som är ett världskänt namn inom hårstyling, lanserar nu en locktång som finns tillgänglig i två storlekar - 19 mm och 25 mm. Båda med tourmaline-teknologi och fjärr-infraröd värme för att skonsamt styla ditt hår. De eliminerar frissighet och s… Läs mer här

GA.MA Tourmaline Curling Iron

GA.MA, som är ett världskänt namn inom hårstyling, lanserar nu en locktång som finns tillgänglig i två storlekar - 19 mm och 25 mm. Båda med tourmaline-teknologi och fjärr-infraröd värme för att skonsamt styla ditt hår. De eliminerar frissighet och skapar ett mjukt, silkeslent hår samtidigt som de förbättrar och ger nytt liv till ditt hår.

GA.MA's locktång erbjuder maximal värmeöverföring och skyddar ditt hår. Tack vare fjärr-infraröd värme så får du en skonsammare styling än ordinära locktänger. Detta tack vare värmens våglängd som omedelbart penetrerar djupt in i håret och värmer från insidan och ut, vilket skyddar hårets yttre lager, som är känsligast. Hårets yttre skikt utsätts för mindre värme vilket ger minimal negativ påverkan.

  • Finns i två modeller: 19 mm & 25 mm
  • Tourmaline-teknologi & fjärr-infraröd värme.
  • Temperatur 190°C.
  • 1 års garanti.
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

GA.MA Tourmaline Curling Iron

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller