search

Garnier
Pure Active Intensive Exfobrusher Spot Fight

Garnier Pure Active Intensive Exfobrusher Spot Fight
Tipsa en vän
En helt revolutionerande rengöringsborste som med 170 mjuka flexi-borst och en härlig formula rengör på djupet för en ren, vacker hud! Perfekt för dig med fet hud som lätt får finnar, då den avlägsnar döda hudceller och orenheter samtidigt som den re… Läs mer här

Garnier Pure Active Intensive Exfobrusher Spot Fight

En helt revolutionerande rengöringsborste som med 170 mjuka flexi-borst och en härlig formula rengör på djupet för en ren, vacker hud! Perfekt för dig med fet hud som lätt får finnar, då den avlägsnar döda hudceller och orenheter samtidigt som den reducerar det sebum som kan ge finnar.

Den härliga formulan innehåller salicylsyra som är en effektiv, antibakteriell ingrediens och HerbaRepair. Formulan kombinerad med borstens rörelser förebygger orenheter och hjälper dig att uppnå en vacker, ren hud!

  • Passar fet hud.

Innehåll: 150 ml

Användning

Fukta ansiktet, vrid sedan på borsten för att öppna den. Fukta borsten och håll den upp och ner. Tryck tills produkten kommer ut. Snurra borsten tillbaka till off-läget. Applicera i fuktigt ansikte med cirkelrörelser, skölj sedan ansiktet noggrant och rengör borsten i rinnande vatten. Stäng borsten efter varje användning.

Undvik ögonpartiet.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
Recensera denna produkt

Garnier Pure Active Intensive Exfobrusher Spot Fight

Medelbetyg (2.0): 2/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
3/5Relativt bra
2013-11-04 av: Elvira A
Den är inte dålig men ger inget större resultat. Den är ganska starkt parfymerad och borsten är lite utav en peeling vilket inte rekommenderas att använda varje dag om man har känslig eller skadad hud. Det svider en del om man har finnar. Som två-gånger-i-veckan-tvätt är det bra. Man känner sig fräsch efteråt och vill man ha en snabb peeling är den effektiv att tvätta med och kan alltid stå i duschen så den finns nära till hands. Den får avdrag för att den är så starkt parfymerad och en sådan grov borste, en svamp av något slag hade varit bättre.
Rekommenderas till: lata tvättare och folk med inte så känslig eller skadad hud.
2 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
3/5Ganska så bra
2015-05-08 av: Alva P
Inte för att vara dum mot produkten men den ger knappt nå resultat:/ när jag använder den så känns det som om den ger finnar bara att man får mer o mer...... den är väldigt stark parfymerad. Det räcker om man tvättar ansiktet med denna produkt 2 dagar i veckan.
Rekommenderas till: Folk som inte har så känslig hud.
1/5Nope
2017-07-18 av: El (ålder: 15-24)
En produkt jag gillade tanken på när den kom, för kändes lite innovativt, men som inte funkade alls för mig. Själva förpackningen var bara klumpig, det var svårt att få ut produkt och borsten kände inte som om den gjorde nån skillnad. Dessutom kändes den lite ofräch efter typ två användningar. Produkten var för stark för min hud, men kan ju vara att det var tillsammans med den riviga borsten. Näe, ingen jag kommer testa igen.
Rekommenderas till: Ingen. Köp en separat liten borste och en mildare rengöring.