search

Gerard Cosmetics
Glitter Lipstick

Gerard Cosmetics Glitter Lipstick
179 kr
Välj variant först

                  Fame Gerard Cosmetics Glitter Lipstick
 • Fame

179 kr

                  All Access Gerard Cosmetics Glitter Lipstick
 • All Access

179 kr

                  Hollywood Blvd. Gerard Cosmetics Glitter Lipstick
 • Hollywood Blvd

179 kr
Tipsa en vän
Vem har sagt att glitter endast är till för ögon- och som highlighter? Med Glitter Lipstick från Gerard Cosmetics kommer du ifrågasätta varför du inte införskaffat ett glittrigt läppstift tidigare. Dessa supersnygga läppstift kommer i 3 nyanser och a… Läs mer här

Gerard Cosmetics Glitter Lipstick

Vem har sagt att glitter endast är till för ögon- och som highlighter? Med Glitter Lipstick från Gerard Cosmetics kommer du ifrågasätta varför du inte införskaffat ett glittrigt läppstift tidigare. Dessa supersnygga läppstift kommer i 3 nyanser och alla har en lyxigt glittrig finish som fortfarande ligger bekvämt på läpparna.

Nyanser
 • Hollywood Blvd: En glittrig nude med varma reflektioner som fångar glamouren och spänningen på Kaliforniens mest ikoniska gata. Ge denna nyans en huvudroll i din sminkrutin.
 • Fame: Utnyttja dina 15 minuter i rampljuset och gör denna färg till din "ride or die". Den glittriga formulan glider lätt över läpparna och får den att stråla likt den stjärna du är. Fame har den perfekta 90-talsnyansen med en skimrande twist.
 • All Access: En djup burgundy full av gyllene glitter, en nyans inspirerad av röda matta-event och glamourösa tillställningar i största allmänhet.
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Gerard Cosmetics Glitter Lipstick

Medelbetyg (3.0): 3/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
1/5Nej
2018-12-27 av: Anna H (ålder: 15-24)
Köpte Hollywood blw och den är helt oanvändbar och sjukt obehaglig att ha på sig. Ingen färg bara glitter och det stannar inte på läpparna. Den är dessutom så pass hård så den går inte att ha med en läpp penna som är minsta mjuk.
Rekommenderas till: Ingen.
5/5Snyggt
2018-04-16 av: Nina (ålder: 25-34)
När jag fick hem läppstiftet (Hollywood BLV) så såg färgen mycket mörkare ut än på hemsidan. Men när jag testade den på läpparna såå woow va fint, den blev nude :) vilket jag var ute efter. Dessutom känns den behaglig fast det är glitterkorn i den.
Jätte fin
Rekommenderas till: alla
0 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.