search

ghd
Candy Lemon IV Styler

ghd Candy Lemon IV Styler
Tipsa en vän
Styling just got sweeter.. ghds nya underbara lekfulla Candy Collection är inspirerad av ghds favoritgodisar - så att du ska kunna styla ditt hår lika utsökt och sött som godis! Den perfekta plattången för de med ett oändligt begär efter sötsaker. Läs mer här

ghd Candy Lemon IV Styler

Styling just got sweeter.. ghds nya underbara lekfulla Candy Collection är inspirerad av ghds favoritgodisar - så att du ska kunna styla ditt hår lika utsökt och sött som godis! Den perfekta plattången för de med ett oändligt begär efter sötsaker.

ghd Candy IV styler kan användas för att skapa både lockar och rakt hår, enkelt och effektivt! Den har en innovativ digital kontroll som förbättrar dina stylingchanser, avancerade keramiska värmeelement som ger det absolut bästa inom antistatisk glans. Dessutom finns också "sleep mode" - en ny inbyggd säkerhetsfunktion som automatiskt stänger av din ghd IV styler om den inte används på 30 minuter.

Du kan även ta med dig denna styler överallt - den har universell volt vilket betyder att du kan få samma fantastiska ghd-kvalité även när du är iväg och reser. Candy Collection finns i tre sockersöta färger - nu är det bara upp till dig att välja vilken godis du gillar mest!

  • Fjädrande 25 mm breda plattor.
  • Maxtemperatur: 190°C.
  • Vridbar sladd: 2,7 m.
  • 2 års garanti.
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

ghd Candy Lemon IV Styler

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5BÄSTA PLATTAREN
2013-09-24 av: Isa (ålder: 15-24)
BÄSTA plattången som skapats!!
håret blir spikrakt på ett drag och det håller sig hur länge som helst!
Den funkar även jättebra till att göra lockar med!

Jag har väldigt tjockt och rätt vågigt hår och med denna så tar det kanske 10minuter så är hela håret platt, med min gamla plattång från babyliss tog det kanske 20-30 minuter? förstår ni skillnaden eller LOVE IT!
Rekommenderas till: Tilll alla med långt hår som vill ha superplatt hår snabbt och enkelt
4/5Bra PLATTång
2013-06-27 av: Jamaica (ålder: 15-24)
Tycker denna plattar håret väldigt bra, helnöjd med plattandet. Men ska man locka håret tycker jag inte den är så där superbra precis... men det tar kanske ett tag att få in tekniken? kanon att den stängs av om man inte använder den på 30 min. värms upp på ett kick.
Färgen på den är supersmarrig, en vitaminkick!!