search

ghd
Candy Mint IV Styler

ghd Candy Mint IV Styler
Tipsa en vän
Styling just got sweeter.. ghds nya underbara lekfulla Candy Collection är inspirerad av ghds favoritgodisar - så att du ska kunna styla ditt hår lika utsökt och sött som godis! Den perfekta plattången för de med ett oändligt begär efter sötsaker. Läs mer här

ghd Candy Mint IV Styler

Styling just got sweeter.. ghds nya underbara lekfulla Candy Collection är inspirerad av ghds favoritgodisar - så att du ska kunna styla ditt hår lika utsökt och sött som godis! Den perfekta plattången för de med ett oändligt begär efter sötsaker.

ghd Candy IV styler kan användas för att skapa både lockar och rakt hår, enkelt och effektivt! Den har en innovativ digital kontroll som förbättrar dina stylingchanser, avancerade keramiska värmeelement som ger det absolut bästa inom antistatisk glans. Dessutom finns också "sleep mode" - en ny inbyggd säkerhetsfunktion som automatiskt stänger av din ghd IV styler om den inte används på 30 minuter.

Du kan även ta med dig denna styler överallt - den har universell volt vilket betyder att du kan få samma fantastiska ghd-kvalité även när du är iväg och reser. Candy Collection finns i tre sockersöta färger - nu är det bara upp till dig att välja vilken godis du gillar mest!

  • Fjädrande 25 mm breda plattor.
  • Maxtemperatur: 190°C.
  • Vridbar sladd: 2,7 m.
  • 2 års garanti.
DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

ghd Candy Mint IV Styler

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Min favoritplattång
2014-04-08 av: Lisen Stockholm (ålder: 25-34)
Jag fick den här platttången i present av min syster och blev väldigt glad eftersom den var så snygg i färgen. Nu har jag använt den i några månader och är jättenöjd. Det är den bästa platttången jag använt, känns inte som att det sliter på håret lika mycket som andra. Är jättenöjd!
Rekommenderas till: Alla med långt såväl som kort hår!