search

ghd
Gold Styler Festival Limited Edition

ghd Gold Styler Festival Limited Edition
ghd Gold Styler Festival Limited Editionghd Gold Styler Festival Limited Editionghd Gold Styler Festival Limited Edition
1 999 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
ghd Gold Styler Festival Limited Edition är inspirerad av de globala Pride-festivalerna som finns och är en perfekt blandning av läcker ghd-design och salongsstyrka. Allt du behöver för att skapa den perfekta, glänsande salongsfinishen. För varje sål… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

ghd Gold Styler Festival Limited Edition

ghd Gold Styler Festival Limited Edition är inspirerad av de globala Pride-festivalerna som finns och är en perfekt blandning av läcker ghd-design och salongsstyrka. Allt du behöver för att skapa den perfekta, glänsande salongsfinishen. För varje såld produkt i Festival-kollektionen donerar ghd 2 euro för att stödja Pride-festivaler i länder där det är mindre accepterat.

Om stylern

Gold Classic stylern från ghd är en bästsäljande, lyxig klassiker. Den har en läcker design med guldskimmer under den svarta perfekta finishen. Dessutom med nya guldfärgade, glamorösa plattor som, förutom är underbart vackra att se på, förvandlar ditt hår med samma kvalitet som du förväntar dig från ghd.

Gold Classic Styler är dessutom förbättrad - bland annat mjukare kanter som minimerar risken att håret fastnar, förbättrade plattor som ger bättre glid och upp till 10 % svalare kropp på stylern.

Stylers från ghd kan användas för att skapa både lockar och rakt hår, lika enkelt och lika effektivt! Denna styler från ghd har en innovativ digital kontroll som förbättrar dina styling-chanser, avancerade keramiska värmeelement som ger det absolut bästa inom antistatisk glans. Den har också självklart "sleep mode" - en inbyggd säkerhetsfunktion som automatiskt stänger av din ghd-styler om den inte används på 30 minuter så att du alltid ska kunna känna dig trygg.

Dessutom kan du även ta med dig denna produkt överallt - den har universell volt vilket betyder att du kan få samma fantastiska ghd-kvalité även när du är iväg och reser. Detta är favorit-stylern för många av oss på eleven, och ghd har varit ett av våra bästsäljande märken sedan vi lanserade det redan 2007.

Specifikationer

  • Elegant design.
  • För varje såld produkt i Festival-kollektionen donerar ghd 2 euro för att stödja Pride-festivaler i länder där det är mindre accepterat.
  • Värmeresistent väska medföljer.
  • Stylerskydd.
  • Automatisk avstägning.
  • Universal spänning.
  • Sladd: 2.6 m
  • Maxtemperatur: 190°C.
  • 110 - 240V, 150W.
  • 2 års garanti.
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller