search

ghd
IV Pink Limited Edition Set 2010

ghd IV Pink Limited Edition Set
ghd IV Pink Limited Edition Setghd IV Pink Limited Edition Setghd IV Pink Limited Edition Setghd IV Pink Limited Edition Setghd IV Pink Limited Edition Set 2010
Tipsa en vän
Vit högglansig styler med fantastiskt vackert rosa mönster och fjärilar - med rosa plattor. Vit sminkspegel som ryms i handväskan - också med underbart mönster. Rosa värmeresistent Raffia-väska för förvaring av din styler och andra accessoarer (det l… Läs mer här

ghd IV Pink Limited Edition Set 2010

Vit högglansig styler med fantastiskt vackert rosa mönster och fjärilar - med rosa plattor. Vit sminkspegel som ryms i handväskan - också med underbart mönster. Rosa värmeresistent Raffia-väska för förvaring av din styler och andra accessoarer (det lyxiga "Raffia"-materialet i väskan är inspirerat från Chanels vår/sommar-kollektion).

ghd Pink Collection

Varje år får 7000 kvinnor beskedet att de har bröstcancer, det kan vara någon närstående till dig! Var nionde kvinna drabbas någon gång i livet! ghd Pink stylers hjälper till att ge ökad förståelse för bröstcancer och kvinnors hälsa. De senaste fem åren har ghd samlat in cirka 44 miljoner kronor internationellt. Från varje såld Pink Limited Edition-styler så skänker ghd €10.

  • Stängs av automatiskt efter 30 minuter.
  • Maxtemperatur: 190°C.
  • Sladd: 2.6 m
  • 2 års garanti.
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

ghd IV Pink Limited Edition Set 2010

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5rosa utgåva 2010
2010-10-12 av: Lily the Pink
Tycker denna utgåva var bättre än den förra som jag köpte för 3 år sedan. Behövde en ny då min förra rymde tillsammans med min resväska i Italien för 2 veckor sedan.
Rekommenderas till: Till dig som är rädd om ditt hår.
5 av 5 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Bästa köpet
2011-02-18 av: Malin (mmjansson.blogg.se)
Denna plattång är så otroligt bra! Oavsett om du ska platta eller locka håret så blir resultatet perfekt. ;)
Den blir varm på bara ett par sekunder, man vet när den är klar för att den piper till ett par gånger och lampan blinkar. Och även om man tror att man är klar och stänger av den så kan man sätta igång den och använda den nästan på en gång om man upptäcker att man missat något.
Ett extra plus för den långa sladden och den snygga designen. Dessutom är det så skönt att bara kunna stoppa ner plattången i den värmeskyddande väskan och inte behöva vänta på att den ska svalna först.

En otroligt bra produkt och helt klart mitt bästa köp på länge!
Rekommenderas till: Till alla som stylar håret med plattång och vill ha ett snyggt, snabbt och säkert resultat.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Oslagbar!
2011-01-21 av: Emma P (ålder: 15-24)
Absolut min favorit! Förvandlar morgonruffset till Hollywood style på ett kick :-) vilket är perfekt för mig som är extremt morgontrött och inte vill behöva lägga en massa tid på stylingen... Den blir varm inom loppet av ett par sekunder, är mycket lätt och smidig att använda. Skulle man ha för bråttom i morgonruschen känns det dessutom skönt att den stängs av automatiskt efter 30 min. Extra plus för att den är snygg och för tillbehören man får med.

Dessutom känns det skönt att man gör en god gärning samtidigt som man köper en styler, eftersom GHD skänker ?10 för varje såld Pink Limited Edition-styler. Tummen upp!!
Rekommenderas till: Till alla som vill att hårstylingen ska vara säker, snabb och smidig
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Fantastisk styler
2011-01-21 av: Malin J (ålder: 25-34)
Älskar den! Man kan utan problem styla håret precis som man vill och snabbt går det. Från ofixat hår till Hollywood-hår på max 10 minuter!
Rekommenderas till: Till dig som vill att hårstylingen ska snabbt och smidigt
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.