search

ghd
Nocturne Platinum Styler

ghd Nocturne Platinum Styler
ghd Nocturne Platinum Stylerghd Nocturne Platinum Styler
2 499 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
ghd presenterar 2017 års vinterkollektion Nocturne, som suddar ut gränserna mellan dag och natt samtidigt som den levererar en myriad av styling-möjligheter som ger exceptionella resultat utan att skada ditt hår. Detta set innefattar ikoniska Platinu… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

ghd Nocturne Platinum Styler

ghd presenterar 2017 års vinterkollektion Nocturne, som suddar ut gränserna mellan dag och natt samtidigt som den levererar en myriad av styling-möjligheter som ger exceptionella resultat utan att skada ditt hår. Detta set innefattar ikoniska Platinum Styler i en mönstrad lila design i limited edition tillsammans med en tillhörande värmeväska samt två nagellack från OPI säsongsenliga nyanser.

ghd Platinum - En innovativ styler utan kompromisser! Med sin förbättrade design, tri-zone™-teknologi och unik patenterad ''wishbone''-upphängning är denna innovativa styler ett måste för dig som ofta plattar håret, som har en hektisk livsstil eller helt enkelt vill kunna göra vackra lockar lätt och smidigt.

ghd Platinum™ är en innovativ styler som använder ''safer-for-hair-heat'' vilket ger ett perfekt rakt hår i ett drag. Den patenterade tri-zone™-teknologin gör det enkelt att snabbt och lätt locka eller platta håret utan att kompromissa med hårets välbefinnande.

Forskare på ghds Research & Development Center har identifierat den optimala temperaturen för styling av hår, 185°C. Tack vare tri-zone™-teknologi erbjuder ghd Platinum™ en konstant, optimal temperatur på 185°C - du behöver alltså inte använda en högre temperatur för att uppnå det resultat du önskar. Tri-zone™-teknologin reducerar även risken för slitage samtidigt som håret får en skinande, glansfull look.

 • Limited Edition
 • Ingår i serien ghd Nocturne
 • Levereras med en matchande, värmeresistent väska för säker och snygg förvaring
 • 2 st nagellack från OPI ingår
Mer information

Den patenterade tri-zone™-teknologin använder sig av 6 snabbtänkande sensorer, 3 i varje platta, för att din styler ska hålla en konstant, optimal temperatur. Dessa sensorer hjälper till att upprätthålla den ideala temperaturen genom hela stylingen så att ditt hår inte blir utsatt för plötsliga temperatursvängar. Med ''safer-for-hair-heat'' är denna styler även skonsammare mot ditt hår, och reducerar risken för att hårfärg bleknar.

Att styla håret ska vara en lekfull stund, där endast din fantasi ska kunna sätta gränser - det blir det med ghd Platinum™! Den unika, patenterade ''wishbone''-upphängningen gör att plattorna hela tiden är i linje med varandra så att ditt hår håller sig på plats under hal stylingen. ghd Platinum™ är den optimala stylern - både för dig som älskar att styla ditt hår, för dig med en hektisk livstil och även för frisörer!

Med en elegant, ergonomisk och lätt design är denna styler lätt att hålla i och gör att du behöver anstränga dig mindre när du stylar ditt hår, oavsett om du lockar eller plattar. Den värmeresistenta skyddskåpan skyddar mot värme på underlaget efter styling och gör så att du under styling enkelt kan hålla på utsidan av toppen.

 • Patenterad tri-zone™-teknologi
 • ''Safer-for-hair-heat''
 • Värmetåligt hölje
 • Universell volt
 • Innovativ & ergonomisk design
 • Sleep Mode-funktion - stylern stängs automatiskt av om den inte används under 30 minuter
 • ''Wishbone''-upphängning gör att plattorna är i linje med varandra under hela stylingen
 • Passar alla hårtyper
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

ghd Nocturne Platinum Styler

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Toppen
2018-02-06 av: Jessica (ålder: 25-34)
Min första dyra plattång och jag är nöjd. Bra att den inte kommer upp till för höga temperaturer, på/av knappen kommer man inte åt av misstag, stylar håret enkelt till lockar eller platt. Perfekt! Gillar även det ljusa nagellack som ingår i detta, ser silvervitt ut (har inte prövat det andra än)
Rekommenderas till: Den som vill ha en bra styler
4/5Rolls royce för långt hår
2018-12-19 av: Agnieszka S
Bra plattång, dock lite svår att manovrera när håret är kort klippt. Denna platttång är så lång att den kräver ännu längre armar som likt ormar ska slingra sig om huvudet i alla riktningar. Önskar att tillverkaren kunde utveckla stylingverktyg som är bättre anpassade till olika hårlängder istället för att satsa krut på ornament och kittla med nagellack, även om det är trevligt med bonus. Saknar kortare och lättare plattång till bättre pris, Ghd, utöver denna rolls royce till långt hår. Därmed bara fyra stjärnor av fem möjliga.
Rekommenderas till: Bäst för alla med långt hår, bra för halvlångt hår.