search

ghd
Pink Orchid Limited Edition

ghd Pink Orchid Limited Edition
ghd Pink Orchid Limited Editionghd Pink Orchid Limited Editionghd Pink Orchid Limited Edition
Tipsa en vän
Pink Orchid stylerns design är inspirerad av modevärldens influenser och avspeglar säsongens starkaste trender. Stylern i år är den populära ghd Gold Classic stylern och är framtagen i en elegant mattsvart färg med värmeplattor i fin rosa. I detta ki… Läs mer här

ghd Pink Orchid Limited Edition

Pink Orchid stylerns design är inspirerad av modevärldens influenser och avspeglar säsongens starkaste trender. Stylern i år är den populära ghd Gold Classic stylern och är framtagen i en elegant mattsvart färg med värmeplattor i fin rosa. I detta kit ingår även en exklusiv rosa väska som är dekorerad med en snygg svart spetsbrokad. Förutom förvaring av stylern och att den är värmeresistent så kan man dessutom använda den som en modeaccessoar med justerbara axelband.

Årets styler är det ultimata och mest allsidiga verktyget för att skapa väldigt många olika fantastiska frisyrer - från förförande vågor till det perfekt raka håret. De mellanstora plattorna glider lätt igenom håret och ger en problemfri och glamourös styling till alla slags hårtyper.

ghd Pink Collection

Varje år får 7 000 kvinnor beskedet att de har bröstcancer, det kan vara någon närstående till dig! Var nionde kvinna drabbas någon gång i livet! ghd Pink stylers hjälper till att ge ökad förståelse för bröstcancer och kvinnors hälsa. De senaste fem åren har ghd samlat in cirka 44 miljoner kronor internationellt. Från varje såld Pink Limited Edition-styler så skänker ghd €10.

Med Pink Orchid limited edition stylern ingår följande accessoarer:
  • En elegant och trendig värmeresistent väska som förvaring till stylern.
  • Ett hölster som håller ihop plattorna.
  • Två svarta stylingklämmor till att sektionera håret med.
Övrigt:
  • ghd blev utnämnt till "Aston Marton of Haircare" och som det bästa stylingverktyget 2010 av Sunday Times Style Beauty Awards läsare.
  • ghd blev nyligen placerad som nr 14 på "The Suns" lista över de topp 100 coolaste sakerna i världen.
  • Stängs av automatiskt efter 30 minuter.
  • Maxtemperatur: 190°C.
  • Sladd: 2.6 m
  • 2 års garanti.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

ghd Pink Orchid Limited Edition

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller