search

ghd
Platinum Split End Therapy Kit

ghd Platinum Split End Therapy Kit
2 299 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Den prisbelönade och mångsidiga stylern ghd Platinum lanseras här i ett specialkit tillsammans med den vårdande ghd Advanced Split End Therapy. ghd Platinum™ jobbar med den patenterade tri-zone™-teknologin, som gör det enkelt att snabbt o… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

ghd Platinum Split End Therapy Kit

Den prisbelönade och mångsidiga stylern ghd Platinum lanseras här i ett specialkit tillsammans med den vårdande ghd Advanced Split End Therapy. ghd Platinum™ jobbar med den patenterade tri-zone™-teknologin, som gör det enkelt att snabbt och enkelt att både locka och platta håret utan att det sker onödigt slitage på hårets kvalité.

Forskare på ghds Research & Development Center har kommit fram till att den optimala temperaturen för styling av hår ligger på 185°C. Tack vare tri-zone™-teknologin erbjuder ghd Platinum™ en konstant, optimal temperatur på just 185°C - du behöver alltså inte använda en högre temperatur för att uppnå det resultat du önskar. Tri-zone™-teknologin reducerar även risken för slitage samtidigt som håret får en skinande, glansfull finish.

  • Färg: Svart

Mer information

Den patenterade tri-zone™-teknologin använder sig av 6 snabbtänkande sensorer, 3st i varje platta, för att din ghd Platinum™ ska hålla en konstant, optimal temperatur. Dessa sensorer hjälper till att upprätthålla den ideala temperaturen genom hela stylingen så att ditt hår inte blir utsatt för plötsliga temperatursvängar. Med ''safer-for-hair-heat'' är denna styler även skonsammare mot ditt hår, och reducerar risken för att hårfärg bleknar.

Att styla håret ska vara en lekfull stund, där endast din fantasi ska kunna sätta gränser - det blir det med ghd Platinum™! Den unika, patenterade ''wishbone''-upphängningen gör att plattorna hela tiden är i linje med varandra så att ditt hår håller sig på plats under hela stylingen. ghd Platinum™ är den optimala stylern - både för dig som älskar att styla ditt hår, för dig med en hektisk livstil och även för frisörer!

Med en elegant, ergonomisk och lätt design är denna styler lätt att hålla i och gör att du behöver anstränga dig mindre när du stylar ditt hår, oavsett om du lockar eller plattar. Den värmeresistenta skyddskåpan skyddar mot värme på underlaget efter styling och gör så att du under styling enkelt kan hålla på utsidan av toppen.

  • Patenterad tri-zone™-teknologi
  • ''Safer-for-hair-heat''
  • 6 snabbtänkande sensorer
  • Innovativ & ergonomisk design
  • Passar alla hårtyper
  • Sleep Mode-funktion - stylern stängs automatiskt av om den inte används under 30 minuter
  • ''Wishbone''-upphängning gör att plattorna är i linje med varandra under hela stylingen
Advanced Split End Therapy

ghd Advanced Split End Therapy - vårda kluvna hårtoppar och ge ditt hår en mjuk känsla! ghd Advanced Split End Therapy innehåller en blandning av näringsrika ingredienser som aktiveras av värme från din styler. Den hjälper till att vårda och ge näring till torra, skadade hårtoppar genom att mjukgöra och försluta hårstrået för att lämna en mjuk, glansfull känsla och look.

Berikad med rött sjögräs (Hypnea Musciformis) som har en molekylstruktur hjälper till att ge en stärkande känsla och en förslutande effekt. Ditt hår lämnas mjukt, med en starkare känsla och glansfull finish i upp till 5-10 tvättar.

Innehåll: 100 ml

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller