search

ghd
Wanderlust Platinum Tropic Sky

ghd Wanderlust Platinum Tropic Sky
ghd Wanderlust Platinum Tropic Skyghd Wanderlust Platinum Tropic Skyghd Wanderlust Platinum Tropic Sky
Tipsa en vän
Den prisbelönade och mångsidiga stylern ghd Platinum™ lanseras här i en begränsad utgåva med "tropic sky"-design. Dekorerad med fräscha, klara färger i ett mjuk, eklektiskt mönster kommer nu denna superba styler tillsammans med en tillhörande l… Läs mer här

ghd Wanderlust Platinum Tropic Sky

Den prisbelönade och mångsidiga stylern ghd Platinum™ lanseras här i en begränsad utgåva med "tropic sky"-design. Dekorerad med fräscha, klara färger i ett mjuk, eklektiskt mönster kommer nu denna superba styler tillsammans med en tillhörande lila, värmeresistent väska, så att du kan säkra din stil var du än befinner dig. Den patenterade tri-zone™-teknologin gör det enkelt att snabbt och enkelt att både locka och platta håret utan att det sker onödigt slitage på hårets kvalité. #ghdWanderlust

Forskare på ghds Research & Development Center har kommit fram till att den optimala temperaturen för styling av hår ligger på 185°C. Tack vare tri-zone™-teknologin erbjuder ghd Platinum™ en konstant, optimal temperatur på just 185°C - du behöver alltså inte använda en högre temperatur för att uppnå det resultat du önskar. Tri-zone™-teknologin reducerar även risken för slitage samtidigt som håret får en skinande, glansfull finish.

Mer information

Den patenterade tri-zone™-teknologin använder sig av 6 snabbtänkande sensorer, 3st i varje platta, för att din ghd Platinum™ ska hålla en konstant, optimal temperatur. Dessa sensorer hjälper till att upprätthålla den ideala temperaturen genom hela stylingen så att ditt hår inte blir utsatt för plötsliga temperatursvängar. Med ''safer-for-hair-heat'' är denna styler även skonsammare mot ditt hår, och reducerar risken för att hårfärg bleknar.

Att styla håret ska vara en lekfull stund, där endast din fantasi ska kunna sätta gränser - det blir det med ghd Platinum™! Den unika, patenterade ''wishbone''-upphängningen gör att plattorna hela tiden är i linje med varandra så att ditt hår håller sig på plats under hela stylingen. ghd Platinum™ är den optimala stylern - både för dig som älskar att styla ditt hår, för dig med en hektisk livstil och även för frisörer!

Med en elegant, ergonomisk och lätt design är denna styler lätt att hålla i och gör att du behöver anstränga dig mindre när du stylar ditt hår, oavsett om du lockar eller plattar. Den värmeresistenta skyddskåpan skyddar mot värme på underlaget efter styling och gör så att du under styling enkelt kan hålla på utsidan av toppen.

  • Patenterad tri-zone™-teknologi
  • ''Safer-for-hair-heat''
  • 6 snabbtänkande sensorer
  • Innovativ & ergonomisk design
  • Passar alla hårtyper
  • Sleep Mode-funktion - stylern stängs automatiskt av om den inte används under 30 minuter
  • ''Wishbone''-upphängning gör att plattorna är i linje med varandra under hela stylingen
  • Ingår i ghd Wanderlust
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller