search

Giorgio Armani – doft som skapats för varje unik personlighet

Upptäck Giorgio Armani och de väldoftande, exklusiva och klassiska parfymer som modehuset erbjuder för både dam och herr. En parfym från Giorgio Armani speglar elegans och diskret lyx – något som genomsyrar Giorgio Armani. Med skräddarsydda linjer och klassisk framtoning finns det minst en doft för alla. Giorgio Armanis parfymsortiment består bland annat av den uppskattade doftklassikern Armani Code EdT för honom och EdP för henne, även Acqua di Gio EdT till herr som är en frisk och fräsch doft som passar både till vardags och fest.

När man kliver in i Giorgio Armanis värld finner man en ny nivå av elegans, skönhet och förförelse som genomsyrar allt. Detta sökande efter det universala och perfektion återspeglas även i dofterna. Giorgio Armanis parfymer har skapats för varje unik personlighet. En doft från Giorgio Armani fulländar din look och det finns minst en doft för varje tillfälle!

"Den perfekta parfymen är som en man eller kvinna: Enkel, raffinerad, diskret och vacker. Närvarande utan att bli påträngande. Elegans innebär inte att synas, utan att bli ihågkommen" – Giorgio Armani

41 produkter
1